Green Goblin i Sandman iz Spider-Man trilogije navodno će se vratiti u MCU 'Spider-Man 3'

Green Goblin i Sandman iz Spider-Man trilogije navodno će se vratiti u MCU ‘Spider-Man 3’

Čini se da glumačka postava Marvel Spider-Mana 3 možda nastavlja rasti. Čak i nakon što su dodali Doktora Strangea (Benedict Cumberbatch), Electroa (Jamie Foxx) i gotovo svakog drugog lika iz živih radnji koji se ikad pojavio u filmu o Spider-Manu, pojavile su se nove glasine ukazujući na uključivanje još dva favorita Spideyjevih obožavatelja . Prema timu iz The Illuminerdija, i Willem Dafoe i Thomas Haden Church trenutno pregovaraju o povratku kao Green Goblin, odnosno Sandman.

Izvor koji je i prije dijelio mnoštvo provjerenih podataka, uključujući povratak Marka Ruffala u She-Hulk – sugerira da Dafoe i Church trenutno nisu prijavljeni, već su njihovi timovi u pregovorima sa Sonyjem da se pojave. Iako bi ti razgovori mogli propasti, i Green Goblin i Sandman trenutno su odvojeni od “generalnog plana” Spider-Mana 3, “bez obzira na to što ta priča može biti.”

Prošlog tjedna pojavile su se vijesti koje sugeriraju povratak Alfreda Moline (Doc Ocka), Kirsten Dunst (Mary Jane), Emme Stone (Gwen Stacy), Tobeya Maguirea i Andrewa Garfielda. Ovo je sve osim Toma Hollanda, Zendaye, Jacoba Batalona i bilo kojeg drugog negativca koji film ne može imati, slično kao što je glasina o uključivanju Kraven the Huntera. Dodajte još i bombu da se možda vraća i Matt Murdock iz Charlieja Coxa. Ovakvim tempom, još im samo Chuck Norris nedostaje. XD

MCU Spider-Man 3 (još uvijek bez službenog naslova) izlazi 17. prosinca (decembra) 2021.

Similar Posts