'The Eternals' službeno započelo snimanje; stigle prve fotografije sa seta i pogled na Angelinu Jolie

‘The Eternals’ službeno započelo snimanje; stigle prve fotografije sa seta i pogled na Angelinu Jolie

Danas je na twitteru iznenada osvanula vijest da je Marvelov film The Eternals službeno započeo produkciju, a uz to smo dobili pogled i na prve fotografije sa seta, kao i prvi pogled na Angelinu Jolie, koja je samo jedna od hrpe zvjezdanih glumačkih imena koje očekujemo u ovom filmu.

The Eternals će biti drugi film Faze 4 Marvel Filmskog Svemira, a ktome će biti, kronološki gledano i najraniji MCU film sa vremenom radnje koja je smještena nekoliko milijuna godina u prošlost, u vrijeme kada su se u sukobu našle dvije iznimno moćne i nadnaravne vrste – Celesetiali i Eternalsi! Tak koncept će biti ispričan kroz glavne likove Sersi, koju će glumiti Gemma Chan (Minn-Erva iz filma Captain Marvel), koja se voli kretati među običnim ljudima, i Ikarisa, kojeg glumi Game of Thrones zvijezda Richard Madeen.

Uz to, ovaj film vrvi vrhunskim glumačkim imenima, tako su tu još i Angelina Jolie kao Thena, Salma Hayek kao Ajax, Kumail Nanjiani kao Kingo, onda još jedna velika Game of Thrones zvijezda Kit Harrington kao Dane Whitman/Black Knight, i mnogi drugi.

U nastavku možete pogledati prve fotografije sa seta filma gdje se u prvom redu vidi Angelina Jolie i njezin lik Thena:

Sinopsis filma:

Novi timski film o grupi The Eternals čiji bi fokus trebao biti na liku Sersi. Priča je smještena milijunima godina u prošlost, kada su bića pod nazivom Celestials genetski eksperimentirali na ljudima, stvarajući super-snažne pojedince kao i zlikovce poznate pod nazivom Deviants. Ove dvije grupe su se krenule boriti kroz povijest kako bi vidjele koja će postati ultimativna rasa. Ova priča uključuje ljubavnu priču između Ikarisa, muškarca vođenog kozmičkom energijom i Sersi, koja uživa u kretanju među ljudima.

The Eternals režira Chloé Zhao, a u kinima ga očekujemo 06. studenog 2020.

Similar Posts