Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju - Najava + sinkronizirani Trailer - Svijet filma

Sony najavio ‘Hotel Transylvania 4’


Sony, koji je nedavno osvojio Oscara za najbolji animirani film – Spider-Man: Into the Spider-Verse te tako prekinuo dugogodišnju dominaciju Disneya i Pixara, odlučio je nastaviti dalje sa svojom popularnom, animiranom, čudovišnom franšizom Hotel Transylvania, najavivši četvrti nastavak koji bi svjetlo dana trebao ugledati 21. prosinca 2021.

Sony je ovu franšizu započeo 2012., te smo u trogodišnjim intervalima dobili i dva nastavka koja prate simpatičnog grofa Drakulu, njegovu kćer Mavis, Mavisinog ljudskog muža Johnnya te njihove prijatelje Frankensteina, vukodlaka Waynea, nevidljivog čovjeka Griffina i mumiju Murraya. Franšiza je dosada sveukupno utržila preko $1.360 milijardi na svjetskoj razini tako da ne čudi činjenica da Sony nije htio ostati samo na trilogiji.

Inače, dok su prva dva filma izlazila u rujnu, treći je izašao u srpnju s obrzirom da je treći film ipak bio ljetne tematike (što se pokazalo dobrim izborom, budući da je treći film za zarađenih $528 milijuna najisplativiji film franšize), tako da postoji šansa da bi ovaj novi nastavak mogao biti i blagdanski film. Iako svejedno, moram reći da Sony stvarno ima petlje kad se odlučio za ovaj datum izlaska s obzirom da na isti taj dan izlazi i iščekivani film Wicked, ekranizacija poznatog mjuzikla o vješticama iz bajke The Wizard of Oz, a svega četiri dana ranije u kina dolazi i spektakularni blockbuster Avatar 3. Osim toga, toj blagdanskoj gužvi u kinima bi se trebao pridružiti i zasad nepoznati Disney live-action film, te još jedan animirani film kojeg distribuira Warner Bros. Kako je krenulo, čini se da ćemo blagdansku večeru 2021. svi imati ispred kino platna. 😉

Similar Posts