Warner Bros. pomakao datum izlaska Mortal Kombat reboot filma prema naprijed

Mortal Kombat reboot otkrio prve slike sa seta snimanja

Nadolazeći Mortal Kombat reboot se trenutno snima u južnoj Australiji, gdje je to daleko najveća produkcija ikada za tu regiju. Nažalost, do sada nije procurilo puno slika sa snimanja, što sugerira da je Mortal Kombat film obavljao puno udaljenih i privatnih snimanja do sada. Unatoč tome, Tood Garner od Broken Road Productions je počastio Mortal Kombat fanove upravo s time: iza kulisa slikama sa seta snimanja. Nažalost, ne prikazuje nikakve ne sadrži nikakve sočne ili istaknute detalje, poput likova i kostima, ali definitivno otkriva apsolutno nevjerojatno mjesto snimanja.

Ta slika je uslikana s velike udaljenosti tako da ne otkriva što se događa dolje na setu, ali pretpostavljamo da je nešto dramatično i važno, zato što je to poprilično posebna lokacija. Nažalost, sve što možemo je spekulirati, pogledajte ju ispod.

Na svu sreću, Garner nije jedini koji je podijelio slike s te lokacije, glumci i glumice sa seta Mortal Kombat filma su to također učinili. Opet, nijedna fotografija ne sadrži ništa posebno vrijedno, ali otkrivaju vrstu lokacija u kojima se film snima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Avin a ripper of a time filming #MortalKombat totally nailed the accent I know crazy right ?

Objavu dijeli LEWIS TAN (@lewistanofficial)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The land of flies and no backwards walking ⚰️* ?: @lewistanofficial #mortalkombat

Objavu dijeli Jessica McNamee (@jessica_mcnamee)

Za sada, nema drugih filmskih lokacija koje su najavljene osim Australije, međutim, moguće je da će u jednom trenutku film migrirati negdje drugdje kako bi snimio poseban prizor ili dva.

Mortal Kombat dolazi u kina 05. ožujka 2021. godine.

Similar Posts