10 Najboljih filmova Jack Black

Jack Black filmovi – Top 10 najboljih

Jack Black (rođen Thomas Jacob Black; 28. kolovoz 1969.) Američki je glumac, komičar, glazbenik, pjevač i pisac pjesama. Ima veliku glumačku karijeru, a glumi pretežito u komedijama. grupa u kojoj možete pratiti njegove glazbene nastupe nosi ime Tenacious D.

U nastavku pogledajte njegovih 10 najboljih filmova.

Jack Black filmovi – 10 najboljih

10. Nacho Libre (2006)

Jack Black filmovi - Top 10 najboljih

Žanr: Komedija, obiteljski sport
Redatelj: Jared Hess
Glumci: Jack Black, Ana de la Reguera, Héctor Jiménez

Radnja ukratko: Izrugivan cijelog svog života od onih oko njega, redovnik prati svoj san i nosi masku kako bi postao Luchador (Meksički hrvač)

9. Be Kind Rewind (2008)

Be Kind Rewind (2008)

Žanr: Komedija
Redatelj: Michel Gondry
Glumci: Jack Black, Yasiin Bey, Danny Glover

Radnja ukratko: Dva radnika slučajno obrišu sve video kazete u videoteci u kojoj rade. Kako bi zadržali posao živim, oni ponovno snime svaki film u trgovini sa svojim osobnim kamerama, s budžetom od nula dolara.

8. Tenacious D in The Pick of Destiny (2006)

Tenacious D in The Pick of Destiny (2006)

Žanr: Avantura, komedija, glazbeni
Redatelj: Liam Lynch
Glumci: Jack Black, Kyle Gass, JR Reed

Radnja ukratko: Da bi postali najveći bend svih vremena, dvije lijenčine, koji imaju želju postati rockeri kreću na put kako bi ukrali legendarnu trzalicu za gitaru, koja daje onome tko ju drži ima nevjerojatne moći sviranja gitare.

7. Bernie (2011)

Bernie (2011)

Žanr: Biografija, komedija, krimi
Redatelj: Richard Linklater
Glumci: Jack Black, Shirley MacLaine, Matthew McConaughey

Radnja ukratko: U malenom Teksaškom gradiću, ljubazni pogrebnik sprijatelji se s bogatom udovicom, a kada ga ona počne kontrolirati, on se mora jako potruditi kako bi se odvojio od njezinog utjecaja.

6. Tropic Thunder (2008)

Tropic Thunder (2008)

Žanr: Akcija, komedija
Redatelj: Ben Stiller
Glumci: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr.

Radnja ukratko: Ben Stiller u ulozi megazvijezde Tugg Speedmana, koji je angažiran u najskupljem ratnom filmu svih vremena. Tugg odlazi u Aziju na snimanje zajedno sa svojim ostalim slavnim kolegama Kirkom (Robert Downey Jr.), Jeffom (Jack Black), Kevinom (Jay Baruchel) i Alpom (Brandon T.Jackson). Uskoro nakon što je produkcija filma počela, glumci su bačeni u stvarnu situaciju gdje su prisiljeni sami se spasiti iz džungle i izvući živu glavu.

5. King Kong (2005)

King Kong (2005)

Žanr: Akcija, avantura, drama
Redatelj: Peter Jackson
Glumci: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody

Radnja ukratko: Skupina istraživača i dokumentarista putuje na misteriozni otok Skull kako bi istražili legendu o divovskoj gorili nazvanoj Kong. Tamo otkrivaju da Kong ne samo da postoji, već živi u ogromnoj prašumi koju nastanjuju mitska bića iz prethistorijskih vremena. Njihov plan je da uz pomoć lijepe glumice Ann Darrow, koja ima čudan utjecaj na gorilu, zarobe Konga i odvedu ga u New York. No, čini se da su podcijenili veličinu i snagu tog mitskog bića.

4. Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Recenzija: Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) - Svijet filma

Žanr: Akcija, avantura, komedija
Redatelj: Jake Kasdan
Glumci: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart

Radnja ukratko: Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportaš Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan).

Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.

3. Kung Fu Panda filmska franšiza

Kung Fu Panda (2008)

Kung Fu Panda je animirana filmska franšiza koja se sastoji od tri filma: Kung Fu Panda (2008), Kung Fu Panda 2 (2011) i Kung Fu Panda 3 (2016). Također u franšizi ima kratkih filmova i TV serija. Jack Black posuđuje glas glavnom liku Master Po Ping u sva tri igrana i tri kratka filma.

2. High Fidelity (2000)

High Fidelity (2000)

Žanr: Komedija, drama, mjuzikl
Redatelj: Stephen Frears
Glumci: John Cusack, Iben Hjejle, Todd Louiso

Radnja ukratko: Rob, vlasnik diskografske trgovine i osoba opsjednuta listama, pripovijeda svoje prvih pet prekida, uključujući i onaj u tijeku.

1. School of Rock (2003)

School of Rock (2003)

Žanr: Komedija, mjuzikl
Redatelj: Richard Linklater
Glumci: Jack Black, Mike White, Joan Cusack

Radnja ukratko: Nakon što je izbačen iz rock benda, Dewey Finn postaje zamjenski učitelj u strogoj osnovnoj privatnoj školi, samo kako bi je pokušao pretvoriti u rock band.

Similar Posts