5 Najboljih filmova Karen Gillan

5 Najboljih filmova Karen Gillan

Donosimo vam 5 najboljih filmova Škotske glumice, redateljice, scenaristkinje i modela Karen Gillan. Napišite nam koji su vam najbolji njezini filmovi u komentarima.

Karen Gillan (rođena 28. studenog 1987.) Škotska je glumica, redateljica, scenaristkinja i model. Glumila je ulogu Amy Pond, pratiteljicu Jedanaestog Doctora, u BBC One znanstveno-fantastičnoj seriji Doctor Who (2010–2013). 2018. godine je izdala svoj prvi igrani film kao redateljica i scenaristkinja, naziva The Party’s Just Beginning.

U nastavku pogledajte 5 Najboljih filmova Karen Gillan:

5. Not Another Happy Ending (2013)

Not Another Happy Ending (2013)

 Not Another Happy Ending (2013) on IMDb

Žanr: Komedija, drama, romantika

Redatelj: John McKay

Glumci: Karen Gillan, Stanley Weber, Iain De Caestecker

Radnja ukratko: Kada očajni izdavač dozna da je njegova jedina isplativa autorica u spisateljskoj blokadi, zna da joj mora pomoći, inače je posve uništen. No autorica je sretna i osokoljena svojim uspjehom, a kada je sretna, ona ne može pisati. Prave nevolje će nastupiti kada se izdavač zaljubi u svoju spisateljicu.

4. Oculus (2013)

Oculus (2013)

 Oculus (2013) on IMDb

Žanr: Horor, misterija

Redatelj: Mike Flanagan

Glumci: Karen Gillan, Brenton Thwaites, Katee Sackhoff

Radnja ukratko: Tim je nedavno pušten iz mentalne institucije gdje je proveo veći dio svoje mladosti nakon što su on i njegova sestra osvjedočili velikoj obiteljskoj tragediji. Sestra Kaylie ga upozorava da je krivac za njihovu tragediju zapravo jedno staro ogledalo koje posjeduje tristogodišnju povijest smrti i destrukcije. Sad je na njima da unište antikno ogledalo.

3. Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Recenzija: Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) - Svijet filma

 Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) on IMDb

Žanr: Akcija, avantura, komedija

Redatelj: Jake Kasdan

Glumci: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart

Radnja ukratko: Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportaš Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.

2. The Big Short (2015)

The Big Short (2015)

 The Big Short (2015) on IMDb

Žanr: Biografija, komedija, drama

Redatelj: Adam McKay

Glumci: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling

Radnja ukratko: Četiri osobe u svijetu velikih financija predviđaju kolaps stambenih kredita sredinom 2000-tih i odluče napasti velike banke za njihovu pohlepu i nedostatak predviđanja.

1. Marvelov filmski svemir

NEBULA

Karen Gillan glumi Nebulu u Guardians of the Galaxy, Guardians of the Galaxy Vol. 2, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame. Njezina budućnost u MCU se u ovom trenutku čini vrlo svijetla.

Similar Posts