Nove fotografije Roberta Pattinsona pokazuju njegovu vitku figuru za "The Batmana"

Nove fotografije Roberta Pattinsona pokazuju njegovu vitku figuru za “The Batmana”

Nove slike daju fanovima pogled na Robert Pattinsonovu vitku figuru za njegovu ulogu Bruce Waynea u The Batman.

I dok je produkcija Warner Bros. i DC The Batmana bila u tijeku u Velikoj Britaniji, koronavirus je natjerao ljude iza filma da zaustave snimanje. Sada, glumci i ekipa ovog nadolazećeg superherojskog filma su se našli s neočekivano puno slobodnog vremena, a Robert Pattinson nedavno je viđen kako trči da ostane u formi.

Slike The Batman zvijezde Roberta Pattinsona daju obožavateljima pogled na njegovu vitku figuru za njegovu ulogu u ovom iščekivanom filmu. To je drastična promjena naspram prošlog Batman glumca, Bena Afflecka, koji je bio znatno mesnatiji u svom prikazu DC heroja.

Ispod možete pogledati figuru The Batman zvijezde Roberta Pattinsona

Navodni detalji radnje Matt Reevesovog The Batman filma otkrivaju detektivski vođenu priču koja pronalazi super amaterskog detektiva Brucea Waynea (Robert Pattinson) dok kopa po zavjerama Batmanovih već etabliranih zlikovaca.

“The Batman će istražiti detektivski slučaj – kada ljudi počnu umirati na čudne načine, Batman mora ići duboko u mračni svijet Gothama kako bi pronašao tragove i riješio misteriju/zavjeru povezanu s povijesti i kriminalnom Gotham Cityja,” tvrdi Daniel Richtman u YouTube videu. “U filmu, svi Batmanovi negativci su već tamo i aktivni, slično kao u stripovima i animiranim serijama/filmovima. Film će imati više negativaca, jer su svi oni osumnjičenici.”

Reeves je već prije rekao za tisak da će se film fokusirati na mladog Batmana, ali da nije pravljen prema origin stripovskoj priči Year One ili “bilo kojoj drugoj [stripovskoj priči].”

Također, Reeves već dugo vremena govori kako će ovaj njegov Batman film biti noir vođena priča, gdje će gledatelji vidjeti “više Batmana u njegovom detektivskom stilu nego smo to do sada imali prilike vidjeti u filmovima.”

“Stripovi imaju povijest toga. On bi trebao biti najveći svjetski detektiv, a to nije nužno dio onoga što su prijašnji filmovi bili,” Reeves je rekao THRu u siječnju.

Posljednji izvještaji su rekli da će biti pojavljivanje “barem četiri” glavna Batman negativca, s izvještajem iz THRa koji otkriva da su Penguin i  Catwoman među njima.

The Batman bi trebao doći u kina 01. listopada 2021. godine.

Similar Posts