Dave Bautista želi glumiti u James Gunnovom 'Suicide Squad 2'

Dave Bautista želi glumiti u James Gunnovom ‘Suicide Squad 2’

U ne tako iznenađujućem razvoju događaja, Dave Bautista je zainteresiran za glumiti u James Gunnovoj verziji ‘Suicide Squad 2’ filma. 
Ranije ovog ljeta objavljeno je da je Gunn dobio otkaz kao redatelj Guardians of the Galaxy Vol. 3. To je bila odluka koja je došla od predsjednika Walt Disney Studios, ali ju je naknadno prihvatio ostatak vodstva Kuće Miša, kao i glavni u Marvel Studios i The Walt Disney Company.

Ta objava se nikako nije svidjela fanovima Gunna, kao ni većini fanova Marvel Filmskog Svemira. Ali, možda je i najviše pogodila ekipu Guardians serije filmova. U otvorenom pismu, glavni glumci Guardiansa su izrazili svoju podršku Gunnu, kroz izjavu koja je pozivala na njegovo ponovno zapošljavanje. Među njima daleko najglasniji je bio Drax glumac Dave Bautista, koji je nedavno izjavio da se možda neće vratiti u MCU nakon Avengers 4. Interesantno, čini se da postoji drugi stripovski film kojeg Bautista može napraviti s Gunnom.

Dave Bautista želi glumiti u James Gunnovom 'Suicide Squad 2'

Jučer, je WB službeno objavio da je James Gunn zaposlen za pisanje skripte Suicide Squad 2 filma, a možda i kao redatelj. A sada se čini da je Bautista – koji se još jednom pokazao kao vjerna podrška Gunnu – zainteresiran pridružiti se filmu napisavši na Twitteru, “Gdje da se prijavim!” S obzirom na to da će film vrlo vjerojatno biti novi pogled na ekipu, iako vrlo vjerojatno s više manje istom ekipom, moguće je da bi Gunn mogao dovesti Bautistu u mnoge različite uloge. Na kraju, Task Force X nije nazvan Suicide Squad bez razloga; njihovi članovi se mijenjaju… često.

Međutim, proći će dosta vremena dok započne biranje glumaca za Suicide Squad 2. Gunn je tek nedavno zaposlen za pisanje skripte, a sudeći prema izjavama njegova verzija skripte će biti potpuno drugačija od one koju su već pravili Gavin O’Connor, Todd Stashwick i David Bar Katz. Pa sudeći po tome da Gunn započinje od nule ili vrlo blizu toga, vjerojatno će trebati dosta vremena dok Suicide Squad 2 započne snimanje. Pogotovo zato što novo vodstvo DC filmova želi sve svoje priče i skripte završene i pregledane prije nego uopće pomisle na išta drugo.

Za sada, MCU fanovi se mogu radovati vidjeti Bautistu kako reprizira svoju ulogu Draxa (možda i posljednji put) u Anthony i Joe Russo Avengers 4 u 2019. godini.

Similar Posts