Neka netko zove Policiju! - Dwayne Johnson želi oteti ‘Fast & Furious’ glumce za Hobbs Spinoff

Neka netko zove Policiju! – Dwayne Johnson otima ‘Fast & Furious’ glumce za Hobbs Spinoff

Odličnu melodramu, iza kamera, su napravili u franšizi Fast & Furious, dostojnu one u filmovima. Tako sada saznajemo da Dwayne Johnson želi oteti Vin Dieselu ‘njegovu’ franšizu!

Tokom produkcije  The Fate of the Furious, saznali smo da su se zvijezde Vin Diesel i Dwayne Johnson poprilično sukobile, čak je došlo do toga da nisu htjeli snimati kadrove zajedno. Onda kada su vijesti procurile da je Fast & Furious 9 odgođen za 2020 godinu, kako bi napravio mjesta za Hobbs & Shaw spinoff, u kojem glume Johnson i Jason Statham, Tyrese Gibson se umiješao u sve to napavši Johnson na Instagramu. Diesel, koji nije jedan od onih koji šute, izjavio je preko društvenih mreža, da franšizi treba malo ‘uređivanja’ i da on ostaje pozitivan.

Neka netko zove Policiju! - Dwayne Johnson otima ‘Fast & Furious’ glumce za Hobbs Spinoff

Posljednji događaji su Johnsonovi postovi na Instagram kako bi promovirao Hobbs/Shaw spin-off:

“Jako sam uzbuđen što ćemo proširiti FAST & FURIOUS svemir na jedan odličan, zanimljiv način, s našim scenaristom/producentom Chris Morgan, producentom Hiram Garcia i glavnim producentom i mojim velikim blizancem, Neil Moritz.

Hvala UNIVERSAL STUDIOS što ste bili odlični partneri i vidite veću sliku i što ste došli k nama s idejom spinoffa prije nekoliko godina. Veliki uzvik mom bratu Jason Statham za povjerenje i želju za napraviti nešto novo i opako za fanove franšize.

Imam veliku količinu poštovanja prema ovoj franšizi, za koju sam uživao godinama ostavljati krv i znoj i moja vizija je stvoriti veće mogućnosti, ne samo za moje kolege iz FF franšize, ali i za druge odlične glumce koji će željeti biti dio nečeg novog i odličnog. Želim iskoristiti moju spinoff platformu kako bi stvorio nove likove koji će na kraju zabavljati fanove u više poglavlja i platformi. Film, TV, Digital, Virtual Reality i ostalo, što više mogućnosti možemo stvoriti bolje za fanove.
Pametan posao.

Idemo se malo zabaviti i da citiram, šefa Hobbsa, ‘ako vam se ne sviđa, mi smo sretni dam vam istučemo guzicu poput Cherokee bubnja’.”

Nakon toga je dodao hashtag, “#CandyAssesNeedNotApply”. Očigledno je da je Fast & Furious franšiza potpuno podijeljena, oko toga da spinoff nije zapravo spinoff, nego je više brod za spašavanje. Očigledno je da nema šanse da Johnson napravi još jedan film s Diesel, a Universal nije želio izgubiti Johnsona. Rješenje je bilo jednostavno dati Johnson (i Statham) njihove serije filmova, a sada to Johnson koristi kao otvorena vrata za ostale glumce iz Fast & Furious franšize, kako bi ih privukao sebi.

Tako da će Diesel nastaviti dalje s Fast & Furious franšizom, dok će Johnson dobiti novu franšizu, koju će voditi zajedno s Stathamom. Bit će zanimljivo vidjeti tko će izaći kao pobjednik.

The Hobbs/Shaw spinoff dolazi 26. srpnja 2019 godina. Fast & Furious 9 dolazi 10. travnja 2020 godine.

Daddy’s gotta go back to work ~ Hobbs. Pumped to expand and build out the FAST & FURIOUS universe in a cool, exciting way with our @sevenbucksprod, writer/producer Chris Morgan, producer Hiram Garcia and lead producer and my bigger twin, Neil Moritz. Thank you UNIVERSAL STUDIOS for being tremendous partners who see the big picture and for coming to us years ago with this spinoff idea. Huge shout to my brother, Jason Statham for the trust and wanting to create and deliver something fresh and bad ass for the fans. I have a tremendous amount of respect for this franchise that I’ve enjoyed droppin’ blood and sweat in over the years and my vision is to create greater opportunities for not only my fellow FF cast mates, but for other amazing actors as well who want to be a part of something new and cool. I want to use my spinoff platform to create new characters that fans will ultimately love to have fun with in multiple chapters and platforms. Film, TV, Digital, Virtual Reality etc.. the more opportunities we can create the better for the fans. Smart business. Let’s have some FUN and to quote, Hobbs the boss, if you don’t like it, we’re happy to beat that ass like a Cherokee drum. #HOBBS #SevenBucksProds #NewOpportunities #CandyAssesNeedNotApply JULY 2019

Objavu dijeli therock (@therock)

Similar Posts