Trailer: Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok – Prve reakcije Kritike!

Stigle su nam prve reakcije kritike, koja je imala prilike gledati, na Thor: Ragnarok film.

I reakcije su FANTASTIČNE!!!

Marvel je kasno sinoć digao embargo koji je imao na objavljivanje ikakvih informacija o filmu, pa tako i reakcija kritike na film.

Treći Thor film nastavlja tamo gdje smo zadnji puta ostavili Thor (Chris Hemsworth), u njegovom domu u Asgardu. Ali novo zlo se rađa u obliku Hela, the Goddess of Death (Cate Blanchett) koja osvoji i uništi Asgard, kao i Thorov čekić, Mjolnir. Zarobljen i odveden kako bi se borio u areni, Thor mora okupiti The Incredible Hulk (Mark Ruffalo), Valkyrie (Tessa Thompson), pa čak i svog brata Loki (Tom Hiddleston) kako bi spasio Asgard i zaustavio Ragnarok, kraj svijeta.

Ono što nas zanima je kako novi Thor film stoji prema ostatku MCU filmova? Prve reakcije na film hvale ga kao duhovit i vizualno fantastičan, znanstveno-fantastični užitak, bliži Guardians of the Galaxy filmu, nego prijašnjim Thor filmovima.

Tweetove kartičara i njihove reakcije možete pogledati ispod.

U Thor: Ragnarok filmu Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog čekića i nalazi se u utrci s vremenom kako bi se vratio u Asgard i zaustavio Ragnarok – uništenje njegovog svijeta Asgarda i cijele njihove Asgardske nacije – od strane nove, svemoćne prijetnje, nemilosrdne Hele. Ali prvo, mora preživjeti smrtonosni gladijatorski turnir koji ga suprotstavlja s njegovim bivšim saveznikom i kolegom Avengerom – The Incredible Hulk!

Redatelj Thor: Ragnarok je Taika Waititi, scenarist Eric Pearson, a zvijezde filma su Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson, Karl Urban, Mark Ruffalo i Anthony Hopkins.

Thor: Ragnarok dolazi u kina 27. listopada 2017.

Similar Posts