Supernatural zvijezda Jensen Ackles pridružuje se trećoj sezoni serije 'The Boys'

Supernatural zvijezda Jensen Ackles pridružuje se trećoj sezoni serije ‘The Boys’

Supernatural zvijezda Jensen Ackles pridružuje se trećoj sezoni serije The Boys! Ackles će igrati ključnu ulogu Soldier Boya, “originalnog Superheroja. Nakon što se Soldier Boy borio u Drugom svjetskom ratu, postao je prva super slavna osoba i oslonac američke kulture desetljećima.”

Dakle, ako ste obožavatelj koji je uvijek želio vidjeti Jensen Ackles (neku vrstu) kako glumi Captain Americu – evo vaše šanse! Jensen Ackles dao je zadirkujuću objavu na svom Instagram feedu (dok se bavi brijanjem karantenske brade), a Amazon Prime Video potvrdio je Acklesa za ‘The Boys’ sezonu 3 s potpunom najavom za tisak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I keep wondering what I’ll do….when @cw_supernatural finally ends this year. Then it hit me. *volume ⬆️

Objavu dijeli Jensen Ackles (@jensenackles)

Dok će obožavatelji Supernatural/The Boys bez sumnje biti oduševljeni ovom najavom, najviše uzbuđena osoba je The Boys showrunner (i Supernatural kreator) Erik Kripke:

“Kad sam bio dijete, imao sam lud, nemoguć san – pružiti Jensen Acklesu dobiti posao. Sretan sam što mogu reći da se taj san ostvario. Jensen je nevjerojatan glumac, još bolja osoba, miriše na toplu čokoladu i čokoladne kolačiće, a ja ga smatram bratom. Kao Soldier Boy, prvi Superheroj, on će donijeti toliko humora, patosa i opasnosti u ulogu. Jedva čekam da se ponovo pridružim njemu i dovedem malo nadnaravnog u The Boys.”

Druge je zanimalo i ovo...