Michael Douglas najavio kada ‘Ant-Man 3’ počinje snimanje

Michael Douglas najavio kada ‘Ant-Man 3’ počinje snimanje

Prije par dana, Marvel je, na oduševljenje svih obožavatelja herojskog tandema Ant-Man i Wasp, najavio da film koji bi trebao kompletirati Ant-Man trilogiju je službeno u razvoju. Veteranski glumac Michael Douglas službeno je potvrdio svoj povratak kao Hank Pym, a najavio je i početak snimanja za siječanj 2021., što nam daje za pretpostaviti da ćemo nove avanture Ant-Mana i Wasp gledati najvjerojatnije 2022. (najizgledije u srpnju).

Douglasa smo gledali u dva Ant-Man filma, a vidjeli smo ga i u sceni pogreba Tony Starka iz Avengers Endgame. Osim njega, zasigurno je da se očekuje i povratak dinamičnog dua – Ant-Man i Wasp, koje glume Paul Rudd i Evangeline Lilly, kao i Michael Pena kao komični Luis i njegova dva simpatična, ali blesava “prijatelja u zločinu.” Također, dok Ant-Man 3 još nije bio siguran, Michelle Pfeiffer je također rekla da će se vratiti ukoliko najave film, a kako sada jesu, možemo se veseliti povratku još jednog poznatog lika.

Michael Douglas najavio kada ‘Ant-Man 3’ počinje snimanje

Ant-Man filmovi su ostvarili solidne, ali osjetno slabije uspjehe na kino-blagajnama od ostalih novih MCU blockbustera. Ipak, dodatak Ant-Mana MCU-u je smatran vrlo dobrodošlim kao još jedan simpatični, humoristični i vedri dodatak svemiru, prvenstveno zahvaljujući simpatičnosti i humoru Paul Rudda i Michael Pene, te badass karakteru Evangeline Lillyine Wasp.

Također, vrlo vjerojatno je da možemo očekivati još dodatnih znanstvenih mumbo-jumbo razgovora u kojima se riječ ‘quantum’ čuje svake dvije sekunde, kao i Luisovih recapova i sinkroniziranja njegovog brzog blebetanja na ostale likove. Još uvijek nisu poznati detalji radnje trećeg filma, kao ni novi negativac, ali sve u svoje vrijeme.

Peyton Reed je već potpisao da se vraća kao redatelj, čime će biti, uz James Gunna (i možda Jon Wattsa), jedan od onih redatelja koji su kompletirali vlastite trilogije u MCU-u. Ant-Man 3 će sasvim sigurno biti dio Faze 5 MCU-a, a postoje glasine da će biti i prvi korak ka stvaranju Young Avengers tima, s obzirom da bi se Cassie Lang, koju je u Endgame glumila Emma Fuhrmann, mogla pokazati kao nova, svježa krv među Marvelovim superherojima. Dakako, iako su faktički MCU veterani, Paul Rudd i Evangeline Lilly su još uvijek dovoljno svježi tako da bi lako mogli biti i dio nadolazećih crossovera. Kombinacija je svakako bezbroj, ali kako god da ispadne, povratak ovih sitnih, kukac-heroja nas svakako veseli.

Kakva očekivanja imate od novog Ant-Man filma? Kojeg negativca biste htjeli vidjeti?

Similar Posts