Gotova skripta za Joker & Harley Quinn film!

Joker se vraća u novim Birds of Prey slikama sa seta – Jared Leto?

Sada i službeno znamo da će Joker biti u nadolazećem DC filmu Birds of Prey, međutim, ono što nismo sigurni je tko će ga glumiti, ali Leto putem svog Instagram profila sugerira da bi to mogao biti upravo on. Nove fotografije sa seta otkrile su da će se Clown Prince of Crime pojaviti, ali nije točno poznato tko glumi lika u nadolazećem DC filmu. Otkako je projekt objavljen, ljubitelji DC-a pitali su se hoće li Mr. J imati cameo ulogu i konsenzus je bio da neće. Bilo je dosta priča o tome da se film Joker i Harley Quinn otkazuje i činilo se da je Jared Leto završio s likom.

Nove slike sa seta filma Birds of Prey prikazuju Jokera kako baca stvari Harleya Quinna s prozora na drugom katu kuće. Margot Robbiejev lik Harley može se vidjeti ispod pokušavajući uhvatiti ono što joj Mr. J baca. Nakon bližeg pregleda, čini se da je to verzija Jared Letovog Jokera, jer je lako vidljivo da je glumac o kojem se radi nosi sportski zlatni lanac oko vrata. Međutim, Leto trenutno snima Morbiusa Living Vampire za Marvel i Sony u Engleskoj.

Joker se vraća u novim Birds of Prey slikama sa seta - Jared Leto?

Budući da jedva možemo vidjeti njegovo lice, to bi mogla biti samo scena s flashbackom ili nešto što postavlja ton za Birds of Prey koje nemaju previše Jokera u njemu. Ova scena zaista postavlja puni naslov filma, a to je Birds of Prey: (And The Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn). Uz to, Warner Bros. je mogao imati bilo kojeg glumca kako bi zamijenio Jareda Letoa za brzu scenu gdje je njegovo lice uglavnom zamračeno. Također je moguće da je studio mogao dovesti Leta za brzu scenu, što se čini i realnijim s obzirom na Letovu Instagram objavu koju možete vidjeti ispod.
Joker se vraća u novim Birds of Prey slikama sa seta - Jared Leto?

Joaquin Phoenix glumi različitu verziju legendarnog negativca u filmu Joker Todda Phillipsa i taj se projekt postavlja izvan DCEU-a. Komičar Marc Maron nedavno je otkrio neke nove informacije o tajanstvenom projektu. Ponovio je tvrdnje Phoenixa da je priča bila proučavanje karaktera, ali je otišao još dalje, tvrdeći da je riječ o hrabrom preuzimanju negativca koji uključuje elemente duševne bolesti. To zvuči puno drugačije od verzije koju je Jared Leto napravio zloglasnim u Suicide Squadu 2016. godine.

Margot Robbie – Harley Quinn je također uočena kako glumi konobaricu u nekim drugim fotografijama iz prošlog tjedna. Čini se da ona služi neke margarite, ali nije jasno gdje se ona nalazi ili kako će se to uklopiti u priču. Fotografije pokazuju i njezin novi izgled za film, a Robbie bi gluma ovog puta mogla biti ugodnija. Glumica je glasno govorila o tome kako je bilo teško ući u lik Suicide Squad-a za 2016. godinu.

Margot Robbie podijelila prvu sliku iz filma Birds Of Prey kao Harley Quinn

Birds of Prey i Joker cameo nije preveliko iznenađenje, ali otvara špekulacije o mogućem povratku Jareda Leta u budućnosti. Možda film Joker i Harley Quinn ipak nije osuđen na propast. Napisan je navodno “lud” nacrt scenarija i studio je navodno bio sretan s njim u vrijeme njegova završetka. Možda ćemo samo morati pričekati da se prašina smiri nakon Birds of Prey i filma Joker od Todd Phillipsa. Dok čekamo to saznati, možete pogledati fotografije sa seta Birds of Prey koje prikazuju Mr. J ispod, zahvaljujući Twitter računu Updates Twitter Birds of Prey.

Similar Posts