Trailer: NOS4A2 (2019-)

Trailer: NOS4A2 (2019-)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću horor seriju, pravljenu prema knjizi sina Stephena Kinga, Joe Hilla, NOS4A2 (Nosferatu).

Datum izlaska serije NOS4A2:

02. lipanj 2019.

Žanr serije:

Horor

Kreator:

Jami O’Brien

Glumci:

Andresito Germosen De La Cruz, Ebon Moss-Bachrach, Zachary Quinto

Radnja ukratko:

Vic McQueen, mlada umjetnica radničke klase koja otkriva da ima natprirodnu sposobnost da prati naizgled besmrtnog Charlie Manxa. Manx se hrani dušama djece, a zatim ostavlja ono što je ostalo od njih u Božićnoj zemlji – uvrnuta maštovita Božićna sela u kojoj je svaki dan Božić, a nezadovoljstvo protiv zakona. Vic mora nastojati poraziti Manxa i spasiti njegove žrtve – a da pri tome ne izgubi svoj um ili postane njegova žrtva.

NOS4A2 je nadolazeća horor serija, pravljena prema knjizi sina Stephena Kinga, Joe Hilla, NOS4A2 (Nosferatu). U seriji NOS4A2, Zachary Quinto glumi glavnog negativca, vampira Charlie Manxa.

Manx se povremeno pomlađuje hraneći se životnim snagama djece dok ih prenosi u svijet mašte kojeg je stvorio i nazvao Christmasland. “Na putovanju oni potaju ta jeziva stvorenja, a Charlie Manx se hrani vitalnošću i mladošću”, kaže glumac.

Ashleigh Cummings glumi glavnu heroinu serije Vic McQueen, koja upravo kreće u svoju posljednju godinu srednje škole u Massachusettsu. “Ona je djevojka iz radničke klase koji ima tako kreativan um da joj zapravo daje neku vrstu super moći”, kaže showrunner Jami O’Brien. “Charlie Manx postaje svjestan nje i shvaća da ona za njega može biti loša vijest, pa mora brzo shvatiti što će učiniti s njom.”

Dok Quintov lik ima vampirske sklonosti, naslov serije – aludira na ime klasičnog horor filma F.W. Murnaua Nosferatu – izravno upućuje na tablice na Manxovom automobilu, Rolls-Royce Wraith iz 1938. godine. “Automobil ima vrlo poseban odnos s Charlie Manxom”, kaže O’Brien. “Opisao bih ih kao partnere u zločinu.”NOS4A2 je nadolazeća nadnaravna horor drama televizijska serija, pravljena prema knjizi istog imena od Joe Hilla, koja dolazi 30. travanja 2019. godine. Kreator serije je Jami O’Brien, a zvijezde su Ashleigh Cummings, Zachary Quinto, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull i Ebon Moss-Bachrach.

Trailer serije NOS4A2:

Similar Posts