Trailer: NOS4A2 (2019-)

Trailer: NOS4A2 (2019-)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću horor seriju, pravljenu prema knjizi sina Stephena Kinga, Joe Hilla, NOS4A2 (Nosferatu).

Datum izlaska serije NOS4A2:

02. lipanj 2019.

Žanr serije:

Horor

Kreator:

Jami O’Brien

Glumci:

Andresito Germosen De La Cruz, Ebon Moss-Bachrach, Zachary Quinto

Radnja ukratko:

Vic McQueen, mlada umjetnica radničke klase koja otkriva da ima natprirodnu sposobnost da prati naizgled besmrtnog Charlie Manxa. Manx se hrani dušama djece, a zatim ostavlja ono što je ostalo od njih u Božićnoj zemlji – uvrnuta maštovita Božićna sela u kojoj je svaki dan Božić, a nezadovoljstvo protiv zakona. Vic mora nastojati poraziti Manxa i spasiti njegove žrtve – a da pri tome ne izgubi svoj um ili postane njegova žrtva.

Prve slike iz nadolazeće horor serije NOS4A2

NOS4A2 je nadolazeća horor serija, pravljena prema knjizi sina Stephena Kinga, Joe Hilla, NOS4A2 (Nosferatu). U seriji NOS4A2, Zachary Quinto glumi glavnog negativca, vampira Charlie Manxa.

Manx se povremeno pomlađuje hraneći se životnim snagama djece dok ih prenosi u svijet mašte kojeg je stvorio i nazvao Christmasland. “Na putovanju oni potaju ta jeziva stvorenja, a Charlie Manx se hrani vitalnošću i mladošću”, kaže glumac.

Ashleigh Cummings glumi glavnu heroinu serije Vic McQueen, koja upravo kreće u svoju posljednju godinu srednje škole u Massachusettsu. “Ona je djevojka iz radničke klase koji ima tako kreativan um da joj zapravo daje neku vrstu super moći”, kaže showrunner Jami O’Brien. “Charlie Manx postaje svjestan nje i shvaća da ona za njega može biti loša vijest, pa mora brzo shvatiti što će učiniti s njom.”

Dok Quintov lik ima vampirske sklonosti, naslov serije – aludira na ime klasičnog horor filma F.W. Murnaua Nosferatu – izravno upućuje na tablice na Manxovom automobilu, Rolls-Royce Wraith iz 1938. godine. “Automobil ima vrlo poseban odnos s Charlie Manxom”, kaže O’Brien. “Opisao bih ih kao partnere u zločinu.”NOS4A2 je nadolazeća nadnaravna horor drama televizijska serija, pravljena prema knjizi istog imena od Joe Hilla, koja dolazi 30. travanja 2019. godine. Kreator serije je Jami O’Brien, a zvijezde su Ashleigh Cummings, Zachary Quinto, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull i Ebon Moss-Bachrach.

Trailer serije NOS4A2:

Similar Posts