Novi Batman bi mogao biti izabran prije kraja godine!

Novi Batman bi mogao biti izabran prije kraja godine!

Čini se kako bi mogli saznati tko će novi Batman biti prije kraja godine, zato što snimanje na novom The Batman filmu treba započeti ove godine!
Ben Affleck je glumio ulogu Viteza Tame od 2016. godine i filma Batman v Superman: Dawn of Justice. Sviđalo se to njemu ili ne, čini se kako su njegovi dani kultnog DC lika odbrojani. A sada nam dolaze vijesti da će novi glumac biti izabran prije kraja 2019. godine, zato što snimanje na dugo iščekivanom The Batman film treba započeti prije kraja ove godine.

Prema ovom novom izvještaju, Warner Bros. se nada započeti produkciju na The Batman do studenog. Matt Reeves, koji je zaposlen od strane studija da piše scenarij i režira film nakon što je Ben Affleck odstupio, je uglavnom predao skriptu, iako će i dalje raditi neke preinake prije početka snimanja. S time, izvještaj kaže da se očekuje novi glumac u glavnoj ulozi, negdje između sada i studenog. Za sada je nejasno točnije kada bi se to trebalo dogoditi. Ali ako pogledamo koliko već dugo pratimo ovu sagu, bit će zadovoljavajuće napokon dobiti neku potvrdu.

Novi Batman bi mogao biti izabran prije kraja godine!

Ben Affleck ima puno ljubitelja među DC fanovima u svojoj ulozi Batmana, ali je zapeo u filmovima koje su kritičari uglavnom popljuvali i onima oko kojih su ljubitelji filmova podijeljeni. Matt Reeves, vizionarski redatelj uglavnom odgovoran za filmove poput Dawn of the Planet of the Apes i Cloverfield, sigurno želi započeti svježe i na dobrim temeljima sa svojom vizijom. To će značiti novog glavnog glumca. Uz to, izvještaji od prošle godine, koji su pratili Affleckov posljednji odlazak na rehabilitaciju, donosi da bi on bio užasno težak i skup za osigurati za tako veliki blockbuster film poput The Batman, što je smanjilo mogućnosti za njegovim vraćanjem na sami minimum.
Onda nam slijedi pitanje, tko će postati novi Batman? Spominjala su se tu imena poput Kit Harington i Jon Hamm, ali ništa za sada nije materijalizirano. Ako Warner Bros. bude ponovno izabirao ulogu, htjet će nekoga oko koga mogu izraditi franšizu. Za sada, teško je uopće spekulirati oko toga tko bi to mogao biti. U svakom slučaju, jedan od glumaca će vrlo vjerojatno dobiti ulogu svoje karijere ove godine.

Za sada, The Batman je trenutno bez datuma izlaska, ali ako snimanje zaista započne u studenom, film nećemo vidjeti prije kraja 2020. godine, najranije. Ali čini se vjerojatnijim da će film doći 2021. godini, zato što su Birds of Prey i Wonder Woman 1984 već najavljeni za sljedeću godinu. Koji god bude bio datum izlaska, sa snimanjem koje će započeti kasnije ove godine, nadamo se da ćemo uskoro dobiti neke sigurnije informacije.

Druge je zanimalo i ovo...