Netflix najavio kraj Ozark serije četvrtom sezonom!

Netflix najavio kraj Ozark serije četvrtom sezonom!

Stvari postaju još mračnije za ljubitelje Netflixove Ozark serije.

Netflix je u upravo objavio da je hit serija, koja je postala popularnija nego ikad s vremenom tempiranim ožujskim izdanjem sezone 3, obnovljena za četvrtu i posljednju sezonu. No obitelj Byrde će se zadržati malo duže nego inače, s obzirom na to da će se završni niz proširiti na 14 epizoda (za razliku od uobičajenih 10) i podijeliti u dva dijela (sedam i sedam). Nisu otkrili datum premijere novih epizoda.

“Sretni smo što je Netflix prepoznao važnost davanja Ozarku više vremena za završetak sage Brydesovih”, rekao je u izjavi Chris Mundy. “Ovo je bila tako velika avantura za sve nas – i na ekranu i u projekciji – tako smo oduševljeni što imamo priliku vratiti je kući na najpotpuniji mogući način.”

Dodaje zvijezda-producent Jason Bateman: “Velika sezona znači i velike probleme za Byrdesa. Uzbuđen sam što ću završiti s praskom.”

Nakon rastućeg zločinačkog pothvata čikaških transplantacija Marty (Bateman) i Wendy Byrde (Laura Linney), Ozark je dobio priznanja za priznanjem ispred i iza kamere, a Bateman je prethodno odnio kući Emmy za izvanrednu režiju, dok je Julia Garner dobila nagradu za najbolju sporednu glumicu.

Pogledajte najavu u nastavku.

Druge je zanimalo i ovo...