The Walking Dead fanovi otkrili Betin pravi identitet nakon ključne FTWD scene

The Walking Dead fanovi otkrili Betin pravi identitet nakon ključne FTWD scene

Gledatelji The Walking Dead serije bili su oduševljeni najnovijim zapletima koji su uključivali Šaptače i ultimativnu smrt Alphe od strane Negana. Međutim, daleko od sve krvi i bure, mnogi gledatelji njezine spin-off serije Fear the Walking Dead sada vjeruju da su utvrdili pravi identitet Bete.

The Walking Dead zadržali su brojne identitete Šaptača tajnima. Dok se Alpha (glumila ju je Samantha Morton) nije brinula da pokaže lice tijekom bitke, bila je u manjini. Jedan broj šaptača nije skinuo maske tijekom svog vremena na ekranu. Ali tog pravila se vjerojatno najviše pridržavao Beta (Ryan Hurst).

Beta – drugi zapovjednik Šaptača – sijao je jezu niz tijela svojih protivnika, pa čak i nekih svojih kolega. Međutim, tijekom cijelog prikazivanja serije, nitko nije vidio njegovo lice ispod maske.

Tijekom epizode pogleda u prošlost, Alpha je vidjela njegovo lice kad su se prvi put sreli – ali to je još uvijek čuvano u tajnosti.

Sada, fanovi Walking Dead franšize vjeruju da su otkrili tko je on ispod maske.

U izvornom materijalu iz stripova, na kraju je otkriveno da je Beta bio košarkaš i glumac. Zbog toga su obožavatelji sugerirali da možda u TV adaptaciji Beta možda također skriva sličan identitet.

Sada, izgleda da je otkriven Betin identitet i on je uistinu bio slavna osoba – ali nije košarkaš.

Jedan obožavatelj nedavno je tvitovao snimku zaslona Fear the Walking Dead, na kojoj se vidio plakat omota albuma glazbenika koji je bio ležao na podu.

Ovaj omot albuma pokazao je kako izgleda beta glumac Ryan Hurst u kaubojskom šeširu, te riječi: “Live music” pored njega.

The Walking Dead fanovi otkrili Betin pravi identite nakon ključne FTWD scene

Obožavatelj je napisao: “BETA JE POZNATI PJEVAČ IZ @FearTWD POTVRĐENA !!! HOLY MOLY!!! #TheWalkingDead.”

To bi objasnilo neobičnu scenu u sezoni 10, epizodi 12, u kojoj je jedan Šaptač vidio Betu bez polovice svoje maske.

Nakon što je vidio polovicu misteriozne čovjekove maske, objavio je: “To si ti!” prije nego što ga je ovaj ubio.

Obožavatelji serije odmah su počeli objavljivati ​​ovu vezu na Redditu, s jednim koji je napisao: “Zamislite da ste u apokalipsi i da Billie Ray Cyrus nosi masku od kože i ubija vaše prijatelje.”

Drugi je istaknuo: “Oh, pa taj tip koji ga je prepoznao bio je obožavatelj, a ne netko tko ga je poznavao prije? Huh.”

Definitivno će biti interesantno vidjeti hoćemo li i kada vidjeti prikaz identiteta Bete u The Walking Dead seriji.

Similar Posts