Marvel Studios želi da Keanu Reeves glumi Moon Knighta u MCU (Glasine)

Marvel Studios želi da Keanu Reeves glumi Moon Knighta u MCU (Glasine)

Prije nego što je pandemija koronavirusa (COVID-19) započela zatvaranje Hollywooda, Moon Knight je bio na putu započeti produkciju ove godine. To je ostavilo obožavatelje u nadi da će dobiti neke vijesti o izboru glavnog glumca serije, ali s obzirom na to da je posao stao, pa, na svemu, moglo bi proći nekoliko mjeseci prije nego otkrijemo tko će igrati opakog Marca Spectora na Disney+.

Harry Potter zvijezda Daniel Radcliffe je navodno bio povezan sa serijom, iako je kasnije porekao te glasine. Ime Zaca Efrona se također našlo u opticaju, ali što je s opakim glumcem John Wick trilogije?

Glasine koje je podijelio GWW-ov glavni urednik KC Walsh sugeriraju da je Keanu Reeves nečiji prvi izbor za ulogu Moon Knighta kod Marvel Studiosa.

Njegovo je ime puno puta spominjano od strane fanova otkad je serija najavljena, ali to definitivno nije nešto u što bismo trebali puno vjerovati u ovom trenutku. Također, čak i ako tu ima istine, Matrix 4 tek počinje s produkcijom, nakon toga mu stiže snimanje John Wick 4 filma, tako da bi se to teško moglo uklopiti u raspored. Ipak, vidjeli smo glumce koji u jednoj godini uspiju snimiti puno toga (Nicolas Cage).

Pogledajte ispod originalnu glasinu

Druge je zanimalo i ovo...