Trailer: Ghostbusters: Afterlife (2020)

Trailer: Ghostbusters: Afterlife (2020)

Konačno je stigao prvi trailer za nadolazeći četvrti film Ghostbusters svemira, u kojem se vraća gotovo cijela originalna postava iz prva dva dijela, Ghostbusters: Afterlife.

Datum izlaska: 10. srpnja 2020.

Žanr: Akcija, komedija, krimi

Redatelj: Jason Reitman

Scenarist: Dan Aykroyd, Gil Kenan

Glumačka postava: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray

Sinopsis: Kada samohrana majka i njezino dvoje djece stignu u mali grad, počinju otkrivati ​​njihovu povezanost s izvornim Ghostbusterima i tajnom ostavštinom koju im je djed ostavio.

U filmu glume Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon i Paul Rudd. Snimanje na ovom novom filmu je već davno završilo, a sada smo dobili i prvi trailer.

Glumačka ekipa uključuje Carrie Coon kao samohranu majku, a Finnom Wolfhardom kao njezinim sinom, Mckenna Grace u ulozi njezine kćerke i Paul Rudd kao učitelj. Ghostbusters zvijezde koje se vraćaju uključuju Billa Murrayja kao Petera Venkmana, Dana Aykroyda kao Raymonda Stantza, Sigourneyje Weaver kao Danu Barrett, Annie Potts kao Janine Melnitz i Ernie Hudsona kao Winstona Zeddemore.

Redatelj filma Ghostbusters: Afterlife je Jasona Reitmana (Reitman je sin originalnog Ghostbusters redatelja Ivana Reitmana) koji je napisao scenarij zajedno s Gilom Kenanom baziranom na originalnom filmu čiji su scenarij napisali Dan Aykroyd, Harold Ramis i Ivan Reitman. Producent filma Ghostbusters: Afterlife je Ivan Reitman.

Film će zanemariti Ghostbusters iz 2016. godine, te će biti direktan nastavak na Ghostbusters II iz 1989. godine.

Ghostbusters: Afterlife dolazi u kina 10. srpnja 2020. godine.

Trailer filma Ghostbusters: Afterlife:

Similar Posts