Recenzija: 4 Ruže (2020)

Trailer: 4 Ruže (2019) – Srpska krimi drama s elementima komedije

Donosimo vam trailer i informacije o Srpskoj krimi drami s elementima komedije u kojem glume Miloš Samolov, Boris Milivojević, Srđan Žika Todorović i mnogi drugi, 4 Ruže.

Datum izlaska filma 4 Ruže:

27. veljače 2020.

Žanr:

Krimi, drama

Redatelj:

Vasilije Nikitović

Scenarist:

Balsa Labović, Vasilije Nikitović

Glumci:

Miloš Samolov, Boris Milivojević, Srđan Žika Todorović

Radnje ukratko:

Šule u Beograd dolazi iz provincije, i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobiva nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kome će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub „Četiri ruže“ otvorit će svoja vrata. Svaka noć u klubu pamtit će se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote.

Trailer: 4 Ruže (2019) - Srpska krimi drama s elementima komedije

Film “Četiri ruže” јe krimi-drama s elementima komediјe. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispoviesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gdje se vodi bespoštedna borba, često i s one strane zakona, naći će se jedan običan čovjek. U bezuspješnom pokušaju da od svega pobjegne, shvati da će uspeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i veru.

Uloge u filmu 4 Ruže imaju: Miloš Samolov kao Tarzan, Gagi Jovanović kao Branko, Srđan Todorović kao Sloba, Milutin Milošević kao Momčilo, Sonja Kolačarić kao Laura, Gordan Kičić kao Žile, Boris Milivojević kao Beli, Tihomir Stanić kao Moma, Sanja Mikitišin kao Komšinica, Dragana Dabović kao Biki, Nada Macanković kao Tijana, Jana Milić kao Medicinska sestra, Jelena Jokić kao Ajla, Marta Milosavljević kao Zvonce, Miljana Popović kao Coe i Tara Toševski kao Srna.

Trailer filma 4 Ruže:

Similar Posts