Margot Robbie će glumiti u novom Pirates of the Caribbean filmu za Disney + još jedan u izradi

Margot Robbie će glumiti u novom Pirates of the Caribbean filmu za Disney + još jedan u izradi

Pirates of the Caribbean franšiza još jednom širi jedra, ali ovog puta s drugom zvijezdom za kormilom. Birds of Prey zvijezda Margot Robbie će navodno glumiti u novom Pirates of the Caribbean filmu za Disney, koji će se odvijati u istom svijetu u kojem je glumio Johnny Depp kao Jack Sparrow. Christina Hodson, koja je napisala Birds of Prey i Paramountov Bumblebee, piše scenarij, prema novom izvještaju od THR.

Ova nova, ženom predvođena Pirates of the Caribbean priča neće služiti kao nikakav reboot franšize, koji je do sada već objavio pet filmova. Film od Margot će biti “potpuno originalna” priča s novim likovima. Poput originalnih Pirates filmova, novi film će vući inspiraciju iz kultne atrakcije u Disneylandu i Disney World.

Prema THR, ovo nije jedini Pirates of the Caribbean film trenutno u razvoju za Disney. Kuća Miša također radi na rebootu filmske franšize s originalnim Pirates scenaristima Tedom Elliottom i Chernobyl kreatorom Craig Mazinom. Robbiein film neće pokvariti ove planove za reboot film. Jerry Bruckheimer će producirati oba filma.

Similar Posts