Michael B. Jordan navodno među glumcima za novog Supermana!

Michael B. Jordan navodno među glumcima za novog Supermana!

Tek smo stigli napisati da je Henry Cavill završio sa svojom ulogom Supermana, a već stižu vijesti o novom izboru za glumca, za mene pomalo šokantno prvi izbor je Michael B. Jordan!
DC Filmovi su upravo izgubili svog Supermana, a već traže novog glumca koji će popuniti ulogu Man of Steel. Jedan od potencijalnih glumaca je Black Panther i Fantastic Four zvijezda Michael B. Jordan.
Prema Deadline, Warner Bros. navodno želi ići u potpuno drugom smjeru kada bude adaptirao sljedećeg Supermana u film. To uključuje odabir crnog glumca kao Supermana po prvi puta i to bi mogao biti upravo Michael B. Jordan!

Michael B. Jordan navodno među glumcima za novog Supermana!

Imajte na umu da je ovo, kako Deadline kaže, “za daleku budućnost.” Prema prvom izvještaju o Cavillovom odlasku, Warner Bros. neće praviti novi Superman film nekoliko idućih godina. Umjesto toga fokusirat će se na nadolazeći Supergirl film koji je u izradi.

Jordan je kritički hvaljeni glumac koji se probio ulogom u filmu Fruitvale Station. Također glumi Adonis Creed u Rocky nastavcima Creed i Creed II. Jordan je prvi puta bio u superhero filmovima u 20th Century Fox reboot Marvelovih Fantastic Four. I dok je taj film većinom propao, Jordan je imao puno više uspjeha glumeći Erik Killmonger u Marvel Studios Black Panther. On je među Black Panther sporednim glumcima koje Disney gura za Oscar nominacije.

Superman nije jedina uloga koju Warner Bros. razmišlja zamijeniti. Studio navodno planira zamijeniti Ben Affleckovog Batmana s Game of Thrones zvijezdom Kit Harington (no tu smo svi već ćuli svašta, pa čekamo neke službene potvrde).

Cavill je glumio Supermana tri puta u Warner Bros.’ DC stripovskom filmskom svemiru. Prvi puta 2013. godine u Man of Steel i onda se vratio boriti s Ben Affleckovim Dark Knight u 2016. Batman v Superman: Dawn of Justice. Čini se kako će njegovo pojavljivanje u 2017. Justice League biti i njegovo zadnje.

Što mislite o ideji da Michael B. Jordan zamjeni Henry Cavill kao Superman? Napišite nam u komentarima.

Druge je zanimalo i ovo...