Henry Cavill više neće glumiti Supermana!!!

Upravo nam stižu šokantne vijesti da Henry Cavill više neće glumiti Supermana u DC proširenom svemiru filmova!

Navodno je došlo do razlaza zbog pregovaranja oko cameo uloge u nadolazećem Shazam! filmu, zbog drugih glumčevih obaveza.

Cavillov izlaz kao Supermana je ostavilo Cavillov raspored slobodnim kako bi mogao preuzeti glavnu ulogu u nadolazećoj Netflix TV adaptaciji serije Witcher.

S Cavill koji odlazi, Warner Bros. ne planira napraviti novi Superman film idućih nekoliko godina. Umjesto toga, prebacit će fokus na planirani Supergirl film.

Warneri su htjeli zaposliti Cavilla – koji je nedavno glumio u Mission: Impossible — Fallout, za Superman cameo ulogu u filmu Shazam!, u kojem će glumiti Zachary Levi i dolazi u kina 05. travnja 2019. godine. Ali razgovori između Cavillovih ljudi i Warnera su pukli i vrata se sada zatvaraju za druga Superman pojavljivanja.

To je zato što studio prebacuje svoj fokus na Supergirl film, koji će biti origin priča o tinejdžerici superheroini. To odmah znači da glumac Cavillovih godinama nema tu što tražiti, jer ako je Supergirl u tinejdžerskim godinama, Superman, odnosno Kal-El, bi bio beba, prema DC pričama.

Uz to, Warner ne planira praviti novi Superman film idućih nekoliko godina, prema drugom izvoru. “Superman je kao James Bond i nakon nekoliko uloga morate početi tražiti novog glumca,” kaže izvor iz studija. Kao takav, Cavill će se pridružiti Ben Afflecku, od kojeg se također ne očekuje da se vrati u nadolazećem solo Batman filmu redatelja Matt Reeves, kao još jedan heroj na izlazu.

I dok Affleck i Cavill gotovo sigurno odlaze, ostali koje smo vidjeli u filmu Justice League nastavljaju svoj put. Gal Gadot se vraća u filmu Wonder Woman 1984, koji dolazi u kina u studenom 2019. Jason Momoa predvodi Aquaman film ovog prosinca. A Ezra Miller je za sada i dalje u čekanju svog solo Flash filma koji bi trebao započeti snimanje početkom 2019. godine.

Čini se kako se Warner Bross. odlučio, ako ne započeti ispočetka svoj DC svemir, onda ga definitivno drugačije oblikovati. Kako će to izgledati, hoće li se svidjeti fanovima koji su navikli na ovo i očekivali daljnje napretke, samo vrijeme će pokazati.

Michael B. Jordan navodno među glumcima za novog Supermana!

Više o tome uskoro…

Izvor The Hollywood Reporter

Similar Posts