Avengers: Endgame izbrisana scena ostavlja mogućnost Thanosovog povratka

Avengers: Endgame izbrisana scena ostavlja mogućnost Thanosovog povratka

Hrpa izbrisanih scena Marvelovog Filmskog Svemira je napokon pronašlo put do gledatelja, sada kada fanovi imaju priliku kupiti Infinity Saga box set u kojem su uključene i sve do sada izbrisane scene MCUa. I dok je dosta tih izbrisanih scena već bilo uključeno u razna kućna izdana filmova, Marvel Studios je dosta njih čuvao za posebnu priliku koja je napokon došla. E sada te izbrisane scene otvaraju puno pitanja o budućnosti Marvelove franšize – pogotovo kada se radi o budućnosti Ludog Titana.

Jedan od glavnih likova Doctor Strange filma je imao iznenađujuće pojavljivanje u Avengers: Endgame, kada je Hulk pokušao osigurati Time Stone. Ali Ancient One, koju glumi Tilda Swinton, ima izbrisanu scenu u kojoj ona objašnjava prirodu Pucketanja i kako ona može dovesti do povratka Thanosa.

U toj sceni, ona pojašnjava da Pucketanje zapravo ne ubija ljude koji su obrisani. Postoji razlika između aktivnog ubijanja nekoga i čina izbacivanja ih iz postojanja; jedan se ishod može obrnuti, dok je drugi prilično trajan. To je razlog zašto kad je Hulk pokušao oživjeti Black Widow, nije bio u stanju oživjeti svoju kolegicu iz Avengers tima.

Ludi Titan je bio jedno od najboljih stvari nove Avengers sage, te je imao najveći utjecaj na MCU od ijednog drugog negativca. Prema tome ne čudi da bi ostavili otvorenu mogućnost njegovog povratka, iako se to možda neće dogoditi tako skoro (iako bi možda neka mlađa Thanosova verzija potencijalno mogla biti u filmu The Eternals).

Mi se definitivno nadamo vidjeti ga još, njegova priča ne mora ovdje završiti, a o njegovo postanku ne znamo gotovo ništa.

Druge je zanimalo i ovo...