Avengers: Endgame scenarij otkriva izrezanu scenu Doctor Strange negativca Dormammua

Avengers: Endgame scenarij otkriva izrezanu scenu Doctor Strange negativca Dormammua

Dormammu je imao svoj debi u Marvelovom Filmskom Svemiru u Doctor Strange filmu iz 2016. godine. U Doctor Strange, izgledalo je kao da će Dormammu biti glavni negativac, ali taj se pojam neočekivano okrenuo naglavce kada je Doctor Strange stavio opakog Dormammua u vremensku petlju. To je dovelo do jednog od najsmješnijih trenutaka MCUa, Dormammu se na kraju povukao, što je omogućilo Doctor Strangeu da uspješno vrati ravnotežu na Zemlju.

Sada, čini se da je Doctor Strange negativac trebao biti prisutan u Avengers: Endgame filmu tijekom jedne od scena putovanja kroz vrijeme. Prema izrezanoj sceni iz scenarija, Ancient One iz 2012. godine je trebala pokazati Hulku djelić njezine stvarnosti u kojoj se Dormammu vratio zahvaljujući akcijama Avengera. Nažalost, čini se da ta scena nije bila snimljena za Avengers: Endgame. Ipak, imamo odlomak scenarija iz Avengers: Endgame koji prikazuje izrezanu scenu s negativcem Doctor Strangea Dormammu, zahvaljujući Comicbookmovie.com.

Avengers: Endgame scenarij otkriva izrezanu scenu Doctor Strange negativca Dormammua

Kao što se može vidjeti iz scenarija, Dormammu bi se pojavio i napao Hong Kong Sanctum, povezivajući svoju izbrisanu cameo ulogu iz Avengers: Endgame s pojavljivanjem u Doctor Strange. I dok bi njegova scena bila kratka, ima smisla zašto Dormammu nije bio prikazan u Avengers: Endgame, jer je tamo već bilo jako puno toga što se događalo. Ovo je jedan od glavnih slučajeva gdje je manje više, dopuštajući gledatelju da zamisli što bi se sve moglo dogoditi da se kamenje nije ponovno pojavilo.

Je li vam žao što Dormammu nije bio u Avengers: Endgame filmu?

Druge je zanimalo i ovo...