Al Pacino će biti u novom filmu Tarantina - "Once Upon A Time In Hollywood" - Svijet filma

Al Pacino će biti u novom filmu Tarantina – “Once Upon A Time In Hollywood”

Jučer je potvrđeno da će Al Pacino (i drugi) biti u novom filmu Quentin Tarantina – “Once Upon A Time In Hollywood”!
Osim njega, potvrđeni su i ovi glumci, u sporednim ulogama, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson i Nicholas Hammond.

Film je opisan kao više priča koje će se spajati u jednu, poput Pulp Fiction, koja će se odvijati u Los Angelesu u kasnim 1960tim, a pratit će različite likove, dok će mu glavni fokus biti na Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) i njegovog dublera Cliff Booth (Brad Pitt), dok pokušavaju pronaći svoje svijetlo u Hollywoodu, a niti jedan od njih ne prepoznaje članove Mason kulta, već će im jedina poveznica s njima biti Daltonova susjeda Sharon Tate (Margot Robbie).

Al Pacino će biti u novom filmu Tarantina - "Once Upon A Time In Hollywood"

Prema Variety, Pacino će biti Marvin Schwarz, agent Rick Daltona. Tarantino trenutno radi na snimanju filma, kojeg će Sony pustiti 09. kolovoza 2019. godine.

Ovo će biti prva suradnja Tarantina i Pacina, a Pacinu čini se to postaje navika, jer je upravo radio s Martin Scorsese na The Irishman.

Koja je ovo zvjezdana postava filma, do sada su potvrđeni Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Kurt Russell, Tim Roth, Michael Madsen, Al Pacino, Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson i Nicholas Hammond.

Similar Posts