Marvel najavio dvije nove igrane serije za Hulu!

Ghost Rider otkrivene Nove informacije kao i dijelovi radnje Marvelove Horor Serije

Malo toga je otkriveno o nadolazećoj Marvelovoj Hulu seriji Ghost Rider, iako se sada čini da serija ide dalje u razvoj. Otkriveni su opisi prvih sporednih likova – zahvaljujući @DanielRPK – i čini se da će serija ispuniti obećanje odlaska u horor žanr.

Prema @DanielRPK, serija trenutno traži glumce za četiri uloge: Watts, Pitt, Jacob i Donna. Njih četvero su članovi Teksaške obitelji koja dobije neki oblik pomoći od Robbie Reyes/Ghost Rider (Gabriel Luna) nakon što ih demon počne progoniti. Treba dodati kako je često slučaj da ta imena koja se stave u izbor likova dok se traže glumci ne budu ona imena koja će se zaista pojaviti u seriji, kako bi se izbjegli potencijalni spojleri. Za sada nije poznati dali je netko od ovih četvero važan Marvelov lik iz Reyesove prošlosti – ili iz prošlosti bilo kojeg drugog Ghost Rider lika poput Johnny Blaze ili Danny Ketch.

Osim ovog izbora za glumce, otkriven je i radni podnaslov Ghost Rider serije. “Marvelov Ghost Rider, također poznat kao Robbie Reyes, je u suštini antiheroj, proždire ga vatra pakla i nadnaravno je vezan za demona,” podnaslov glasi. “Reyes živi na Teksaško/Meksičkoj granici i kada oslobodi Ridera, Robbie donosi osvetu za nevine koje susretne, ali bori se za kontrolu snage kojom raspolaže.”

Marvelov Televizijski šef Jeph Loeb već je prije otkrio da će ove najnovije serije koje nagleda biti nazvane Marvelove “Adventure into Fear,” te da će imati neke zastrašujuće tonove.

Za razliku od Marvelovih serija koje idu na Disney+ i koje će biti direktno vezane za Marvelov Filmski Svemir, za ove to nažalost nije potvrđeno (nije još ni negirano, ali sumnjam da će se dogoditi).

Očekuje se da Marvelova Ghost Rider serija dođe na Hulu negdje u 2020. godini.

Druge je zanimalo i ovo...