Moon Knight glasine tvrde da Marvel zaista želi Keanu Reevesa u titularnoj ulozi

Moon Knight glasine tvrde da Marvel zaista želi Keanu Reevesa u titularnoj ulozi

Trenutno je u tijeku kasting za seriju Moon Knight za Disney+. Nova glasina sugerira da će se Keanu Reeves konačno pridružiti Marvelovom Filmskom Svemiru kao zvijezda serije. Ovo nije prvi put da se o tome priča. Još u svibnju objavljeno je da je netko visoko u Marvel Studios stvarno želio ubaciti zvijezdu The Matrix i John Wick trilogije u ulogu. Osim toga, to je nešto što Marvelovi obožavatelji traže, otkako je službeno najavljena serija Moon Knight.

Prema novoj mreži kastinga, Marvel Studios traži glumca u “40-ima do 50-ih koji će glumiti Spectora, sirovog veterana koji je postao plaćenik”. To ne znači automatski da Keanu Reeves glumi Marca Spectora u Moon Knight seriji, ali poklapa se s izvješćima iz svibnja ove godine. Sa svoje strane, Reeves već godinama govori o želji da uđe u drugu stripovsku ulogu, iako je bio stidljiv kad su ga pitali o pridruživanju MCU-u.

Što se tiče tko je viša osoba u Marvel Studios koja želi Keanu Reevesa, to je navodno Kevin Feige. Opet, to ne znači da je Reeves dobio ulogu ili da čak pregovara s Marvel Studiosom da glumi u Moon Knightu. Međutim, on se poklapa kada je riječ o dobi glumca kojeg oni žele. Sasvim je moguće da je s Reevesom već bilo nekih razgovora iza kulisa, a on je to već možda i odbio. Čini se da je i to u ovom trenutku moguće, pogotovo s dva nastavka Johna Wicka na putu.

Moon Knight glasine tvrde da Marvel zaista želi Keanu Reevesa u titularnoj ulozi

Vjerujem da bi svi mi voljeli vidjeti Keanu Reevesa u ulozi Marca Spectora – Moon Knighta!

Similar Posts