DC Blue Beetle serija navodno u izradi za HBO Max

DC Blue Beetle serija navodno u izradi za HBO Max

Blue Beetle je posljednjih godina porastao u popularnosti, a čini se kako će mlađa inkarnacija junaka dobiti priliku na još većoj pozornici.

Daniel Richtman donosi da HBO Max razvija seriju baziranu na ovom liku DC stripova. Drugi detalji su u ovo vrijeme nedostupni, ali to bi predstavljalo još jedan veliki zamah za tvrtku dok pokušavaju pojačati svoju ponudu u borbi za pretplatnike. Netflix, Amazon, Apple, Hulu, Disney+ i drugi se bore za dominaciju u današnjoj ekonomiji. HBO će morati jako pojačati svoj sadržaj kako bi se izdvojio iz ponude ostalih. Blue Beetle zajedno s nekim drugim DC serijama bi mogle biti upravo ono što im treba. Vjerujemo da će sve to nekako povezati sa svojom DC Universe platformom, gdje imamo serije poput Titans, Doom Patrol, pa i otkazane Swamp Thing, te su nedavno najavili i Stargirl.

U prošlosti je bilo puno razgovora o raznim Blue Beetle projektima, ali od toga nikada nije ispalo ništa. Sada vjerujemo da bi moglo, jer HBO Max definitivno treba sadržaja kojim će privući ljude na svoju platformu, a razni DC projekti bi upravo to mogli učiniti.

Za sada nije poznato kada Blue Beetle serija dolazi.

Similar Posts