Fallout live-action serija u izradu za Amazon!

Fallout live-action serija u izradu za Amazon!

Nakon The Last of Us i Halo, još jedna ultra popularna franšiza video igara će dobiti tretman za male ekrane, jer je upravo objavljeno da Westworld kreatori razvijaju live-action Fallout seriju za Amazon!

Pridružuje se HBO seriji The Last of Us i Showtime seriji Halo, Amazon Prime Video je zaposlio Westworld kreatore Jonathana Nolana i Lisu Joy, kako bi razvili novu TV seriju baziranu na Bethesda hit franšizi video igara Fallout.

U službeno obraćanju, Nolan i Joy su rekli, “Fallout je jedna od najvećih serija igara svih vremena. Svako poglavlje ove suludo maštovite priče koštalo nas je bezbroj sati koje smo mogli provesti s obitelji i prijateljima. Stoga smo nevjerojatno uzbuđeni zbog partnerstva s Toddom Howardom i ostalim sjajnim luđacima u Bethesdi kako bismo oživjeli ovaj masivni, subverzivni i mračno smiješni svemir s Amazon Studios.”

S obzirom na to da je par koji je nominiran za Primetime Emmy trenutno u središtu izrade Westworlda, nakon što su završili tri od planirane priče o šest sezona, neizvjesno je kada će se ova potencijalna serija moći okrenuti kamerama.

Za one koji ne znaju, Fallout je franšiza post-apokaliptičnih računalnih RPG igara kreiranih u Interplay Entertainment. Prvobitno zamišljen kao nastavak Wasteland-a koristeći Steve Jacksonov GURPS, Fallout je na kraju sazrio u nešto posve svoje: zrelu post-nuklearnu postavku s retro-futurističkom estetikom, pokretanom SPECIAL sustavom domaće proizvodnje. Njegov jedinstveni vizualni identitet temelji se na bezbroj izvora.

Serija obuhvaća šest naslovnih uloga u seriji (Fallout, Fallout 2, Fallout 3, Fallout: New Vegas, Fallout 4 i Fallout 76) i nekoliko spin-offova, uključujući taktičku borbenu igru ​​zasnovanu na taktičkoj igri (Fallout Tactics: Brotherhood of Steel), akcijski RPG za PlayStation 2 i Xbox (Fallout: Brotherhood of Steel), simulacijska trezorna igra (Fallout Shelter) i nekoliko stolnih igara (Fallout: The Board Game, Fallout: Wasteland Warfare, Fallout: Wasteland Warfare Roleplaying Game i ukinuta Fallout Warfare).

Similar Posts