Lucifer: Šesta sezona započela snimanje

Lucifer: Šesta sezona započela snimanje

Joe Henderson najavio je da je započelo snimanje za šestu i posljednju sezonu Netflixove serije Lucifer!

Netflixova adaptacija Vertigo Comics Lucifer službeno je započeo produkciju na nadolazećoj šestoj i posljednjoj sezoni. Ova vijest dolazi ljubaznošću showrunnera Joea Hendersona, koji je to objavio u postu na Twitteru. “Danas je naš prvi dan snimanja sezone Lucifera 6!” Henderson je napisao. “Tako smo sretni što smo završili 5. sezonu! Zahvaljujući našoj nevjerojatnoj glumačkoj ekipi i svima što su naporno i sigurno radili i pružili finale!”

Na temelju istoimenog lika svemira Sandman kojeg su stvorili Neil Gaiman, Sam Kieth i Mike Dringenberg, Lucifer je izvorno premijerno prikazan na Foxu 2016. godine, a serija je u početku otkazana nakon tri sezone. Netflix je potom oživio Lucifera za sezonu 4 u 2019., nakon čega ga je obnovio za sezonu 5, koja je najavljena kao posljednja u seriji. Međutim, nakon dodatnih pregovora, Lucifer je produžen i sada bi trebao završiti sa 6. sezonom.

Lucifer 5. sezona podijeljena je na dva dijela, a prva polovica je na Netflixu pala još u kolovozu. Sezona 5, 2. dio još uvijek nema službeni datum premijere, kao ni sezona 6. Nedavno je izašlo na vidjelo da je Lucifer zapravo bio usred snimanja njegovog finala sezone 5 kada je proizvodnja zaustavljena kao rezultat koronavirusa (COVID-19) pandemije početkom ove godine. Glumačka ekipa i ekipa vratili su se da bi dovršili 5. sezonu još u rujnu, a izvještaji pokazuju da će proizvodnja 6. sezone započeti odmah nakon toga, što se sada i dogodilo.

Sa showrunnerima Joeom Hendersonom i Ildy Modrovich, seriju Lucifer čini Tom Ellis kao Lucifer Morningstar, Lauren German kao Det. Chloe Decker, D.B. Woodside kao Amenadiel, Rachael Harris kao dr. Linda Martin, Kevin Alejandro kao Det. Dan Espinoza, Lesley-Ann Brandt kao Mazikeen Smith i Aimee Garcia kao Ella Lopez. Druga polovica sezone 5 još nije dobila datum izlaska.

Similar Posts