Avengers: Endgame Internacionalni poster otkriva Hulkbustera

Hulkbusterov oklop je istaknu na novom internacionalnom posteru za film Avengers: Endgame. Bruce Banner upravljao je oklopom u Infinity War filmu nakon što je Hulk odlučio da više ne želi pomoći Banneru. Većina fanova Marvel Cinematic Universe bila je pod dojmom da se Hulk boji Thanosa nakon što je na početku filma pretrpio poraz, ali braća Russo potvrdila su da to nije slučaj. Umjesto toga, Banner i Hulk prolaze kroz neke osobne probleme koji će, nadamo se, biti ispravljeni u Endgameu.

Nova promocija Avengers: Endgame je iz Marvel Studios Hong Kong i mnogo se razlikuje od sjevernoameričkog plakata, iako ima neke od istih elemenata. Zemaljski najsnažniji heroji grupirani su na sličan način, ali s različitim pozama i Bruce Banner je pomaknut iz centra  na stranu u promotivnom posteru, pored Hulkbuster oklopa. Nije jasno hoće li se oklop opet pojaviti, ali čini se da internacionalni poster sugerira da hoće.

Još nismo vidjeli Hulka u Avengers: Endgame trailerima i TV spotovima, ali on je prikazan u konceptualnim nacrtima, zajedno s drugim likovima. Ranije ovog tjedna uočen je u Funko Popu! 2-Pack s Thanosom i on nosi odijelo Quantum Realm, što je započelo nagađanja o mogućem revanšu između njih. Ako je to slučaj, onda Banner više neće trebati Hulkbuster oklop, pa će ga možda ovaj put iskoristiti netko drugi, možda će Rocket Raccoon doći na zabavu u njemu. Oklop svakako izgleda kao nešto što bi ga zanimalo. Moguće je da će Banner koristiti oklop za dio nastavka.

Kao i svi prethodni promotivni materijali, najnoviji Avengers: Endgame art ne prikazuje nijednog palog heroja. Marvel Studios ih trenutno drži u tajnosti, jer ne znamo kako ili čak i ako će ih uskrsnuti kad dođe vrijeme. Popularne teorije fanova vjeruju da će putovanje kroz vrijeme utjecati na priču, što se čini očiglednim, ali gotovo previše očiglednim jer su braća Russo zadirkivali da fanovi nemaju pojma što će vidjeti.

Avengers: Endgame dolazi u Američka kina 26. travnja 2019. godine, međutim, na mnoga internacionalna tržišta dolazi već 24. travnja, što znači da bi moglo biti dosta spojlera do Američkog izlaska. Kod nas je trenutno stavljen 25. travanj, ali vrlo je vjerojatno da će premijera biti 24. travnja. Vidjet ćemo, a do tada u nastavku pogledajte novi internacionalni poster filma Avengers: Endgame.

Similar Posts