2 Nova Fantastična Postera za Star Wars Disney+ Seriju 'The Mandalorian'

2 Nova Fantastična Postera za Star Wars Disney+ Seriju ‘The Mandalorian’

Stigla su dva nova vrhunska postera za nadolazeću Disney+ prvu Star Wars serije The Mandalorian! Postere, kao i novi sliku Mandaloriana kako pilotira svemirskim brodom nam donosi IGN.

Kada Disney započne s radom ovog studenog, nova live-action Star Wars serija naziva The Mandalorian će biti dostupna na streaming mreži. Smještena nekoliko godina nakon događaja u Star Wars – Episode VI – Return of the Jedi, serija će pratiti podvige usamljenog Mandalorianskog plaćenika, a fanovi su uzbuđeni što će se svemirska franšiza širiti na malom ekranu.

The Mandalorian će inspiraciju vući iz cijele dosadašnje Star Wars sage, uključujući animirane serije i knjige kako bi ispričao svoju priču. Dave Filoni je pojasnio da samo zato što je Carstvo uništeno, ne znači nužno da je svemir ponovno u redu. Oni su također spomenuli 30 godišnji razmak između Carstva i Prvog Reda, što im daje obilje mogućnosti za buduće sezone ako se The Mandalorian pokaže hitom.

Evo i službenog sinopsisa serije The Mandalorian:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

Zvijezde The Mandalorian serije su Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog i Nick Nolte. Scenarij za seriju je pisao Jon Favreau, koji je i izvršni producent zajedno s Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Dave Filoni će režirati prvu epizodu serije, dok će druge režirati Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi, Jurassic World zvijezda Bryce Dallas Howard, Dope redatelj Rick Famuyiwa i Jessica Jones epizodna redateljica Deborah Chow.

The Mandalorian dolazi na Disney+ u studenom 2019. godine

Similar Posts