2 Nova Fantastična Postera za Star Wars Disney+ Seriju 'The Mandalorian'

2 Nova Fantastična Postera za Star Wars Disney+ Seriju ‘The Mandalorian’

Stigla su dva nova vrhunska postera za nadolazeću Disney+ prvu Star Wars serije The Mandalorian! Postere, kao i novi sliku Mandaloriana kako pilotira svemirskim brodom nam donosi IGN.

Kada Disney započne s radom ovog studenog, nova live-action Star Wars serija naziva The Mandalorian će biti dostupna na streaming mreži. Smještena nekoliko godina nakon događaja u Star Wars – Episode VI – Return of the Jedi, serija će pratiti podvige usamljenog Mandalorianskog plaćenika, a fanovi su uzbuđeni što će se svemirska franšiza širiti na malom ekranu.

2 Nova Fantastična Postera za Star Wars Disney+ Seriju 'The Mandalorian'

The Mandalorian će inspiraciju vući iz cijele dosadašnje Star Wars sage, uključujući animirane serije i knjige kako bi ispričao svoju priču. Dave Filoni je pojasnio da samo zato što je Carstvo uništeno, ne znači nužno da je svemir ponovno u redu. Oni su također spomenuli 30 godišnji razmak između Carstva i Prvog Reda, što im daje obilje mogućnosti za buduće sezone ako se The Mandalorian pokaže hitom.

Evo i službenog sinopsisa serije The Mandalorian:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

2 Nova Fantastična Postera za Star Wars Disney+ Seriju 'The Mandalorian'

Zvijezde The Mandalorian serije su Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog i Nick Nolte. Scenarij za seriju je pisao Jon Favreau, koji je i izvršni producent zajedno s Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Dave Filoni će režirati prvu epizodu serije, dok će druge režirati Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi, Jurassic World zvijezda Bryce Dallas Howard, Dope redatelj Rick Famuyiwa i Jessica Jones epizodna redateljica Deborah Chow.

2 Nova Fantastična Postera za Star Wars Disney+ Seriju 'The Mandalorian'

The Mandalorian dolazi na Disney+ u studenom 2019. godine

Druge je zanimalo i ovo...