Jared Leto je pokušao natjerati Warner Bros. da ubiju Joaquin Phoenixov 'Joker' film

Jared Leto je pokušao natjerati Warner Bros. da ubiju Joaquin Phoenixov ‘Joker’ film

Jared Letove frustracije i ljutnja protiv Warner Bros. nastavljaju curiti u vijesti jer  The Hollywood Reporter donosi da je bivši Joker glumac želio ubiti Joaquin Phoenixov solo film Klaunskog Princa Kriminala. Ovo dolazi nakon vijesti da se Jared Leto “odbačenim i uznemirenim” nakon što je Warner Bros. dao Joaquin Phoenixovom Jokeru zeleno svijetlo. Kada je Jared Leto saznao o solo Joker filmu, on je kontaktirao svoje agente u CAA, koji također predstavljaju Todda Phillipsa (koji je režirao Joker za Warner Bros.) i požalio se njima. U drugom pokušaju da ubije Joaquin Phoenixov Joker, Jared Leto je zvao svog glazbenog menadžera Irvinga Azoffa.

Netko blizak Jared Letu je odbacio obje te optužbe, ali netko tko ima znanje i upućen je u tu situaciju je rekao da Azoff nikada nije uputio poziv Warner Brossu. i da su se njih dvoje od tada razišli. Jared Leto je također i napustio CAA, s Joker situacijom koja je napokon bila posljednja kap koja je prelila čašu za odnos ove zvijezde s navedenom agencijom. Jared Leto je vjerovao da su ga njegovi agenti trebali ranije upozoriti da je Joaquin Phoenixov Joker dobio zeleno svijetlo i boriti se za njegovu verziju kultnog Batmanovog negativca.

Jared Letov Joker će dobiti solo film! - Svijet filma

Treba dodati, da se Jared Leto jako trudio za ulogu Jokera u filmu Suicide Squad. Nažalost, njegovo ponašanje na setu (glupiranje), te sveukupna gluma se rijetkom kome svidjela, a pogotovo ne studiju i redatelju Davidu Ayeru. I dok je Leto bi najavljivan i sam se po medijima predstavljao kao glavni lik u filmu, redateljevom nezadovoljstvo s njim je bilo toliko da ga je gotovo cijelog izrezao iz filma, te ga je ostavio samo 10 minuta. Leto je bio ogorčen time, te se po svim medijima žalio kako je njegov Joker većim dijelom potpuno izrezan iz filma. S obzirom na ono što smo imali prilike vidjeti u filmu, žao mi je samo što ga nisu potpuno izrezali iz filma.

Joaquin Phoenixov Joker je globalni uspjeh i komercijalno i kritički za Warner Bross. S druge strane, dok DC svemir filmova nastavlja rasti i širiti se, čini se da za Jared Leta i njegovu verziju Jokera više nema mjesta.

Druge je zanimalo i ovo...