Diego Luna se vraća u prvom traileru za drugu sezonu Netflixove serije Narcos: Mexico

Diego Luna se vraća u prvom traileru za drugu sezonu Netflixove serije Narcos: Mexico

Stigao je prvi službeni trailer za drugu sezonu odlične spin-off biografske, krimi, drama Netflixove serije Narcos: Mexico. Nova zemlja. Novi kartel. Novo carstvo. Narcos: Mexico!

Datum izlaska druge sezne serije Narcos Mexico:

13. veljače 2020.

Žanr serije:

Biografija, krimi, drama

Kreator:

Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro

Glumci:

Diego Luna, Scoot McNairy, Teresa Ruiz

Radnja ukratko:

Uspon kartela Guadalajara dok američki agent DEA saznaje opasnost od ciljanja narkotika u Meksiku.

Narcos: Mexico sezona 2 dobila datum izlaska, slike, radnju i glumce

Diego Luna (Rogue One) se vraća kao Miguel Ángel Félix Gallardo (“Félix”), vođa Guadalajara kartela, i jedan od najvećih Narco bossova u povijesti Meksika i osnivač moderne meksičke trgovine drogom.

Također, Scoot McNairy (Halt and Catch Fire) je potvrđen za Walta Breslina, “otvrdnulog agenta DEA čije metode nisu uvijek legalne,” koji je prvi put kratko uočen u posljednjim trenucima prve sezone Narcos: Mexico.

Tu je i neki opis: Sezona 2 “kronike pogrešnih koraka, loše osmišljeni programi i korupcija na obje strane granice doveli su do opasne prisutnosti u neuspjelom ratu protiv droga. Sredina je 1980-ih, kada super karteli Félixa Gallarda pod vlastitom mračnom težinom i društvenim i političkim pomacima unutar Meksika potaknu najopakiju korupciju vlade. U međuvremenu, američki napori da se točno osvete za pogubljenje Kikija Camerane odvode ih dalje od svake nade za pravdu. Ciklus nasilja nastavlja se dalje.”

“Da biste razumjeli trenutnu razinu nasilja drogama u Meksiku, morate shvatiti kako je sve počelo i zaista shvatiti američku integralnu ulogu u tome,” kaže Showrunner Eric Newman. “Druga sezona Narcos: Mexico je Pandorina kutija, čiji sadržaj i dalje uzalud, 30 godina kasnije, pokušavamo zadržati.”

Narcos: Mexico sezona 2 dobila datum izlaska, slike, radnju i glumce

Narcos je započeo 2015. godine na Netflixu sa sezonom smještenom u Kolumbiji, te je onda imao drugu sezonu 2016. godine, te treću 2017. Fokus serije tada je prebacio zemlje i rebrendiran je Narcos: Mexico s debitantskom sezonom 2018. Fanovi su tada čekali duže nego što je to uobičajeno za nadolazeću sezonu 2.

Nova glumačka imena uključuju Mayra Hermosillo (Falco) kao Enedina Arellano Felix, Sosie Bacon (Here and Now) kao Mimi Webb Miller, Andrés Londoño (Fear the Walking Dead) kao Enrique Clavel, Alex Knight (Legion) kao Kenny Moss, Miguel Rodarte (Time Share) kao Danilo Garza, Jesse Garcia (From Dusk Till Dawn: The Series) kao Sal Orozco, Matt Biedel (Altered Carbon) kao Daryl Petski, Jesus Ochoa (Overboard) kao Juan Nepomuceno Guerra, Flavio Medina (The House Of Flowers) kao Juan Garcia Abrego, Alberto Zeni (The Noble Family) kao Amat Palacios, Jero Medina (Belle de Jour) kao Ossie Mejia, Jose Julian (The Society) kao Javier Arellano Felix, Noé Hernandez (We Are the Flesh) kao Rafael Aguilar i Nat Faxon (Family Guy) kao Ted Kaye.

Narcos: Mexico dolazi na Netflix 13. veljače 2020. godine.

U nastavku pogledajte prvi trailer za drugu sezonu odlične Netflixove serije Narcos: Mexico i ako vam nije problem, pretplatite se na naš YouTube kanal gdje objavljujemo nove trailere i povremene liste iz filmova i serija.

https://youtu.be/Q-Qe05uaM1Y

Similar Posts