Amazonova Lord of the Rings serija pronašla novog glavnog glumca u Game of Thrones zvijezdi

Amazonova Lord of the Rings serija pronašla novog glavnog glumca u Game of Thrones zvijezdi

Nakon odlaska originalnog glavnog glumca Willa Poultera s nadolazeće Lord of The Rings serije, Amazon je pronašao zamjenu u obliku Roberta Aramayo, koji je najpoznatiji po ulozi mladog Neda Starka u šestoj i sedmoj sezoni HBO serije Game of Thrones.

Aramayo će glumiti mladog heroja ove priče, kojeg se naziva Beldor (iako postoje spekulacije da će njegove ime biti promijenjeno u nekog poznatog lika iz mitologije). On se pridružio već prije dodanim glumcima koji su Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle i Morfydd Clark, a za ovu posljednju se vjeruje da glumi mlađu inkarnaciju Kraljice Vilenjaka Galadriel.

Amazonova The Lord of the Rings serija bi uskoro trebala započeti snimanje na Novom Zelandu s  Jurassic World: Fallen Kingdom redateljem J.A. Bayona koji bi trebao režirati prve dvije epizode.

Mi i dalje ne znamo puno o ovom Lord of the Rings projektu, ali poznato je da će biti prequel filmovima, te da će se odvijati tijekom Drugog Doba.

Ako vas zanima više o nadolazećoj seriji, pročitajte naš članak – Sve što znamo o Amazonovoj Lord of the Rings TV seriji.

Similar Posts