Anaconda reboot film u izradi - bit će u stilu filma Meg

Anaconda reboot film u izradi – bit će u stilu filma Meg

Očigledno je Anaconda jedan od Sonyjevih najprofitabilnijih filmova. Tako da ne čudi što čujemo kako će Columbia Pictures uzeti pristup filma The Meg u potpuno novom i potpuno modernom reboot filmu o ogromnoj zmiji ubojici. I dok za sada nema producenta povezanog s filmom, mi znamo da Tomb Raider i Snow White and the Huntsman scenarist Evan Daugherty piše scenarij za film.

Daughertyjev pristup ovom filmu nije ni remake ni nastavak već nova reimaginacija. I dok su detalji radnje za sada pod velom tajnosti, Sony želi zeti pristup filma The Meg. Što bi otprilike značilo da studio želi uzeti jednostavan i relativno jeftin film s B liste i nadodati mu veličinu i budžet. Za laganu ljetnu zabavu ne zvuči uopće loše.

U originalnom filmu su glumili Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Eric Stoltz, Kari Wuhrer, Jonathan Hyde, Owen Wilson, Danny Trejo i Frank Welker kao glas Anaconde (istinita priča).

Sinopsis originalne Anaconde je glasio:

“Filmašica Terri Flores (Jennifer Lopez) koja putuje duboko u amazonsku džunglu tražeći zaboravljeno pleme. Terri i njezina posada, koja uključuje antropologa (Eric Stoltz) i snimatelja (Ice Cube), nailaze na Paula (Jon Voight), koji je nasukan na obali rijeke. On se ponudi pomoći im pronaći pleme, ali njegovo tajnovito ponašanje stavlja sve na ivicu. Prekasno shvaćaju da ih koristi kako bi pronašao legendarnu anakondu koja vrijedi čitavo bogatstvo – ako je uspije uhvatiti.”

Originalnu Anacondu je režirao Luis Llosa, a producirali Verna Harrah, Carol Little i Leonard Rabinowitz. Hans Bauer, Jim Cash i Jack Epps Jr. su pisali scenarij. Columbia Pictures je objavila film u kinima 11. travnja 1997. godine.

Similar Posts