James Cameron otkrio naziv Terminatora 6

James Cameron otkrio naziv Terminatora 6

James Cameron je napokon otkrio radni naziv nadolazećeg Terminator 6 filma!

Jučer smo pisali kako postoji mogućnost da će James Cameron, nakon što završi producirati Terminator 6, ponovno raditi na Alien franšizi, zajedno s redateljem Neil Blomkampom. Vidjet ćemo hoće li do toga zaista i doći, ali nismo danas ovdje zbog toga. Danas pišemo o Terminator 6 filmu, za kojeg je Cameron otkrio radni naziv.

Filmaš je nedavno razgovarao za Yahoo! I konverzacija je otišla u smjeru Terminatora. A James Cameron im je onda rekao:

“Zovemo ga, Terminator: Dark Fate. To je naš trenutni radni naziv.”

Tako da od sada, ravno iz usta glavnog i odgovornog, Terminator 6 možemo početi zvati Terminator: Dark Fate. To dakako još nije gotov naziv filma, ali barem je bolje nego zvati ga Terminator 6, što između ostalog on baš i nije, pošto zanemaruje nastavke 3, 4 i 5.

Terminator: Dark Fate je nadolazeći film redatelja Tim Millera, prema scenariju od David S. Goyera, pisanom prema priči koju su zamislili Miller, Cameron i David Ellison. Cameron i Ellison su izvršni producenti nastavka zajedno s Dana Goldberg. Zvijezde filma su Schwarzenegger i Hamilton, zajedno s Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes i Diego Boneta. Film je prvo trebao izaći 26. srpnja, 15. studenog, 22. studenog 2019, ali sada Terminator: Dark Fate izlazi 01. studenog 2019. Zapravo ovog puta, osim ako ne promjene.

Što mislite o radnom nazivu Terminatora 6? Nagovještava li crnu sudbu čovječanstva? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts