Justice League: Joe Manganiello podijelio novu Deathstroke sliku! - Svijet filma

Justice League: Joe Manganiello podijelio novu Deathstroke sliku!

Inače ova slika je s kraja Justice League filma , pa sami procijenite želite li ju vidjeti ili ne.

Deathstroke je izašao iz sjena odjavnih špica!

True Bloodov Joe Manganiello je objavio novu sliku sebe kao Slade Wilson, ubojice s mačevima iz DC stripova koji – SPOJLERI NADALJE – se iznenađujuće pojavio na kraju, odnosno nakon odjavnih špica, Justice League filma. Riječi nisu bitne, to je lik bez maske, podijeljen društvenim mrežama.

Nakon što su se Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher), te ponovno oživjeli Superman (Henry Cavill) borili sa Steppenwolf (Ciaran Hinds) i njegovim Apokaliptičnim čudovištima u Justice League filmu, na kraju smo vidjeli Lex Luthor (Jesse Eisenberg) koji je pobjegao iz zatvora i našao se s Deathstroke.

“Ne bi li mi trebali imati svoju ligu?” Lex je upitao u toj sceni, u onome što mislimo da je priprema za neki oblik Legion of Doom ili Injustice grupe – organizacije suprotstavljene Justice League i popunjene od superzločinaca.

Godinu dana prije Justice League, Affleck je podijelio video Deathstroke koji je trebao doći na velike ekrane. Manganiello se trebao pojaviti u novom The Batman filmu, sljedećem solo Dark Knight filmu. Ipak, te spekulacije su došle u vrijeme turbulentnih događanja u franšizi, pa je ta budućnost dovedena pod pitanje zbog kritički loše prihvaćenih filmova i nezadovoljavajućih rezultata na kino blagajnama.

Affleck je odustao od svoje uloge redatelja, tog novog Batman filma, što je izazvalo i priče da će odustati i od glumljenja lika. Kao što vidimo to se, za sada, nije dogodilo.

Matt Reeves je trenutni redatelj novog Batman filma i kako je rekao on neće koristiti Affleckove skripte za film. Ipak, Manganiello je rekao prilično turobno: “Znam sve, ali ne mogu ništa reći.”

U listopadu, Gareth Edwards (The Raid) je bio u ranim pregovorima oko toga da piše i režira solo Deathstroke film, a pojavljivanje lika na kraju Justice League filma čini se kako potvrđuje te planove. Morat ćemo još malo pričekati i vidjeti.

Similar Posts