'Arrow' zvijezda Stephen Amell otkriva scenu otvaranja Crisis On Infinite Earths

‘Arrow’ zvijezda Stephen Amell otkriva scenu otvaranja Crisis On Infinite Earths

Prva epizoda Crisis on Infinite Earths je točno mjesec dana udaljena i uzbuđenje zbog ovog petodijelnog događaja se povećava iz dana u dan. Sada, Arrow zvijezda Stephen Amell je podijelio scenu otvaranja Arrowverse crossover događaja Crisis on Infinite Earths na svom službenom Twitter profilu.

I dok je snimak sniman i čini se da je originalno snimljen s mobitelom Stephena Amella, fanovi mogu prepoznati simbole koji predstavljaju heroje Arrowversea kako proljeću pored Crisis on Infinite Earths loga, uključujući i strijelu Emerald Archera. Lice LaMonica Garrettovog Monitora se također može vidjeti u središtu Crisis on Infinite Earths loga i obožavatelji mogu čuti vrtoglavu reakciju Stephena Amela na snimku pri kraju videozapisa.

Pogledajte ispod Crisis on Infinite Earths snimku od Arrow zvijezde Stephena Amella.

Crisis on Infinite Earths će objediniti svih pet trenutnih Arrowverse serija, ali će objediniti i likove iz nekih drugih serija i svemira za koje dosad nismo ni znali da su povezani s Arrowverseom. Tako ćemo imati prilike gledati i gostujuće likove iz serija Smallville, The Flash (1990), Black Lightning te kratkoročne serije Birds of Prey iz 2002. U seriji ćemo gledati čak tri različita Supermana, imat ćemo i debi Bruce Waynea u Arrowverseu, određeni glumci će se naći u dvostrukim ulogama (Brandon Routh koji glumi ATOMa, glumit će i jednog od tri Supermana, s obzirom na to da se u toj ulozi našao još 2006. u filmu Superman Returns, dok će Rachel Skarsten, koja glumi negativku Alice u Batwoman, ponovno se naći u ulozi Dinah Lance/Black Canary iz serije Birds of Prey), također, Audrey Marie Anderson, koja već godinama glumi lik Lyle Michaels u seriji Arrow, po prvi put će se pojaviti kao heroina Harbinger, dok će Tom Cavanagh, kojeg znamo kao Harrison Wellsa iz serije The Flash, prvi put se pojaviti kao lik Pariah.

Što je najbolje, sve to je samo kap u moru svega što nam CW sprema jer osim što je riječ o najvećem crossoveru dosad, najavljen je i kao epska kulminacija dosadašnjih sedam godina Arrowversea te stvarno strepimo da vidimo što će se dogoditi s onim likovima koji će biti toliko sretni da prežive ovu bitku jer je najavljena budućnost koja za dva glavna Arrowverse heroja, Green Arrowa i Flasha, ne izgleda nimalo svijetlo, ali za rješenje te enigme ćemo morati pričekati da se Crisis odvije.

Ovaj crossover će biti podijeljen u dva dijela, a bit će prikazan kroz pet Arrowverse serija po sljedećem rasporedu:

8. prosinca – Supergirl
9. prosinca – Batwoman
10. prosinca – The Flash
14. siječnja – Arrow
14. siječnja – Legends of Tomorrow

Similar Posts