Martin Scorsese - The Irishman - počinje snimanje ovog Kolovoza

Martin Scorsese – The Irishman – počinje snimanje ovog Kolovoza

Jedni od najboljih redateljsko/glumačkih parova u povijesti filma ponovno na okupu za samo par mjeseci.

The Irishman, velika, visoko buđetna gangsterska drama, koju je Netflix uzeo raditi, će ponovno ujediniti Martin Scorsesea i Robert De Nira. Al Pacino i Joe Pesci će isto sudjelovati u filmu. Zaista sva glumačka elita na jednom mjestu, zajedno s jednim od najboljih redatelja u povijesti.

Martin Scorsese - The Irishman - počinje snimanje ovog Kolovoza
Robert De Niro & Martin Scorsese

Film još nema datum izlaska, ali znamo da snimanje počinje u Kolovozu.

IndieWire navodi, iz izvora povezanih sa produkcijom filma, da snimanje filma počinje ovog Kolovoza kako bi film bio spreman za izlazak u 2019.

Netflix je nedavno ponudom nadvisio ostale kupce za prava nad filmom The Irishman, a ta prava su platili $105 milijuna. Ništa drugo nije objavljeno, ali se zna da je taj projekt već dugo vremena u izradi.

The Irishman je baziran prema knjizi Charles Brandt iz 2003, “I Heard You Paint Houses,” o Franku “The Irishman” Sheeranovoj karijeri plaćenog ubojice.

Robert De Niro će glumiti Frank Sheeran, koji kažu da bi trebao biti umješan u smrt Jimmy Hoffa. Al Pacino će glumiti Hoffa. Joe Pesci, koji se vraća iz mirovine zbog The Irishman, glumi Russell Bufalino, Sicilianskog mafijaškog šefa koji, u jednom trenutku, vodi cijelu East Coast mafijašku operaciju. Harvey Keitel bi isto trebao glumiti u filmu Sicilianskog mafijaškog šefa Angelo Bruno. Frank Sheeran je uspio sakriti svoj tajni život plaćenog ubojice ispred svoje obitelji, jedino priznajući svoje zločine piscu Charles Brandt prije svoje smrti u 2003.

Dio onoga što će film činiti skupljim nego klasične mafijaške filmove je tehnika pomlađivanja, kojom će napraviti da Robert De Niro izgleda kao da ima 30 godina. Ta tehnologija je postala poznata u filmu The Curious Case of Benjamin Button, ali je od tada poprilično napredovala.

Robert De Niro i Martin Scorsese su do sada radili zajedno na osam filmova, a The Irishman će im biti deveti film na kojem rade zajedno.

Netflix će ovaj film prikazivati na svom redovnom streaming servisu, ali će pustiti i limitiranu verziju, kvalificiranu za Oscara u kina.

S nestrpljenjem čekamo ovaj film i više informacija o njemu.

Similar Posts