Scarlet Witch & Vision serija izlazi prije nego se mislilo + naziv

Scarlet Witch & Vision serija izlazi prije nego se mislilo + naziv

Scarlet Witch & Vision serija izlazi prije nego je to itko mogao očekivati, a čini se kako smo dobili i naziv serije, te što bi on mogao otkriti o njoj. 
Prema reporteru iz Deadline, čini se kako će se serija zvati Vision and the Scarlet Witch. Ne samo to, nego je taj isti reporter otkrio i da bi serija trebala izaći u idućoj, 2019. godini.

“Ovi likovi će biti glavni likovi po prvi puta iduće godine s pokretanjem serije Vision and the Scarlet Witch, na Disney+ streaming platformi,” Deadlineov Geoff Boucher je napisao.

Ako se to pokaže istinitim, Vision and the Scarlet Witch će morati započeti produkciju vrlo brzo. Jon Favreauova The Mandalorian serija je u izradi već nekoliko tjedana, čime će vrlo vjerojatno biti jedna od prvih Disney+ serija.

Scarlet Witch & Vision serija izlazi prije nego se mislilo + naziv

Za sada, Loki je jedina službeno potvrđena serija iz Marvel Filmskog Svemira koja dolazi na Disney+. Ako do ove nove serije dođe, bit će interesantno saznati kako ju Marvel Studios planira promovirati. Slično kao Loki (Tom Hiddleston), Vision je jedan od likova koji je ubijen prije zloglasnog pucketanja prstima u Avengers: Infinity War.

Ranije ovog ljeta, Bettany je pričao o toj srcedrapajućoj sceni u kojoj Olsen mora ubiti njegovog lika kako bi spriječila Ludog Titana da skupi svih šest Infinity Kamenja.

Na svu sreću za Vision, on je android kojeg bi trebalo biti vrlo jednostavno za popraviti – pogotovo sada kada imaju pristup Wakandinoj tehnologiji.

Ono što će možda neki fanovi Marvela prepoznati u nazivu ove serije je nagovještaj dvije važne priče. U 1982, Bill Mantlo je napravio mini seriju od četiri izdanja naziva Vision and the Scarlet Witch, praveći radnju iz njihovog nedavnog braka. On ih je opisao kao “najčudniji bračni par na svijetu,” i zaista radnja ih je učinila takvima. Mantlova priča ih je sukobila sa svime od Samhain, duha Dana svih Svetih, do Nuklo, radioaktivnog čovjeka s umom djeteta. Značajnije, ova priča je čak završila tako što je Wanda otkrila da je kćerka Magneta, Gospodara Magnetizma. Tri godine kasnije, Marvel je izdao drugu limitiranu seriju naziva Vision and the Scarlet Witch. Ona je prikazala kako par napušta Avengerse nakon što je Visionov um bio iskvaren od njegovog kreatora, Ultrona; kada su Sjedinjene Američke Države odbile vjerovati mu, Scarlet Witch ga je izvadila iz Projekta PEGASUS i njih dvoje su se odlučili postati samostalni osvetnici.

Olsen i Bettany će reprizirati svoje uloge iduće godine u Marvel Filmskom Svemiru, 03. svibnja 2019. godine u filmu Avengers 4.

Similar Posts