Nicole Kidman uvjerena da će biti treće sezone 'Big Little Lies'

Nicole Kidman uvjerena da će biti treće sezone ‘Big Little Lies’

Big Little Lies 3. sezonu sada razvija autorica Liane Moriarty, barem prema Nicole Kidman. Tijekom intervjua na podcastu “Jam Nation” iHeart radija za promociju svoje nove HBO ograničene serije “The Undoing”, oskarovka je rekla da Moriarty “radi na knjizi” koja će poslužiti kao izvornik za treću sezonu. Autorica je učinila isto za drugu sezonu emisije nakon što je prva sezona obuhvatila sve radnje iz svoje istoimene knjige.

“Postoji priča koja se smišlja”, dodala je Kidman. “Sve to želi naša grupa žena. To je više jezgra ideja koje samo treba učvrstiti. ”

Kidman je početkom ovog mjeseca otkrila u intervjuu za Marie Claire da se glumačka ekipa i ekipa “Big Little Lies” raduju ponovnoj suradnji u novoj sezoni. Glumica je rekla: “Reese i ja razgovaramo ili šaljemo poruke jednom tjedno. Upravo se preselila u Nashville i stvarno smo blizu. Svi samo želimo ponovno surađivati. Poslao sam poruku Zoe [Kravitz] i Lauri [Dern], i oni su za. David E. Kelly i Liane imaju stvarno dobru ideju za to.”

Nicole Kidman uvjerena da će biti treće sezone 'Big Little Lies'

Kidman je ostala u radnim vezama s kreativnim timom “Big Little Lies” nakon završetka druge sezone serije. Kidmanov novi HBO projekt “The Undoing” kreirala je i napisala Kelly, dok je njezina nadolazeća Hulu ograničena serija “Nine Perfect Strangers” adaptacija istoimenog Moriartyjeva romana. Prva sezona “Big Little Lies” bila je kritički vrlo uspješna te je osvojila Emmy, ali druga se sezona pokazala više podijeljenom i našla naslove za napetosti iza kulisa koje su uključivale Kelly i redateljicu Andreu Arnold.

Predsjednik HBO-a Casey Bloys rekao je fanovi a “Big Little Lies” u ljeto 2019. da “nikad ne kažu nikad” o potencijalnoj trećoj sezoni, iako je dodao: “Za mene nema očitog kamo otići. Svakako bih bio otvoren za to, jer volim raditi sa svima njima. ”

“The Undoing” sa Kidman i Kelly započeo je s limitiranom serijom 25. listopada na HBO-u.

Similar Posts