Sve što znamo o drugoj sezoni serije 'Senke nad Balkanom' i TRAILER

Sve što znamo o drugoj sezoni serije ‘Senke nad Balkanom’ i TRAILER

Jučer je i službeno potvrđeno kako se druga sezona jedne od najskupljih serija svih vremena na ovim prostorima, Senke nad Balkanom, vraća u studenom ove godine. Točan datum tek treba biti objavljen u narednim danima.

“Senke nad Balkanom” je fantastična povijesna triler drama čija glavna radnja je smještena u Beograd kasnih ‘20-ih godina prošlog stoljeća kad se zareda niz misterioznih jezivih ubojstava.

Inspektor Tanasijević nađe se u vrtlogu spletki, političkih igara i zavjera koje sežu do samog tadašnjeg državnog vrha.

U prvoj sezoni glumačku postavu je predvodio Dragan Bjelogrlić koji je ujedno i autor serije, a u ostalim ulogama su neka od najvećih imena s ovih prostora: Goran Bogdan, Nikola Đuričko, Nikola Kojo….

U novoj sezoni serije Senke nad Balkanom nas očekuju još kompleksnije misterije starog Beograda, kao i neka nova imena među glumačkom postavom.

Sve što znamo o drugoj sezoni serije 'Senke nad Balkanom' i TRAILER

Već uigranoj postavi u novoj sezoni Senki nad Balkanom pridružit će se Leona Paraminski, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabež i Igor Đorđević.

Radnja se odvija 1934. godine, 6 godina nakon prve sezone. Ubojstvo kralja Aleksandra će biti glavni događaj u novoj sezoni. Inspektori Tanasijević i Pletikosić će se ponovo naći u srcu misterije koja može promijeniti sudbinu Europe. Čekaju nas nove međunarodne zavjere, tajna društva i narko ratovi.

Glumac Andrija Kuzmanović koji nas je osvojio ulogom mladog inspektora Stanka Pletikosića je o novoj sezoni izjavio: ”Stanka zatječemo usred velikog životnog problema, život mu se promijenio iz korijena, a sve zbog ljudi koji su mu najbliži i kojima je jedino vjerovao. Iz Švicarske se vraćam u Beograd i preuzimam policiju na sebe zato što se Tane povlači iz policije, a ja dolazim na njegovo mjesto i dobivam novog mlađeg partnera Božidara Zečevića kojeg glumi Marko Grabež. Odlično je odradio ulogu i zaista me je zasjenio. On i ja krećemo da rješavamo ubojstva po Beogradu kao što su Stanko i Tane u prvoj sezoni. Sve naravno rješavamo uz pomoć starog asa Taneta.”

Druga sezona Senki nad Balkanom će po mnogo čemu biti drukčija od prethodne, među ostalim vidjet ćemo i snijeg koji odavno nije bio u nekim našim projektima jer je skupo snimati u takvim uvjetima.

Treća sezona još nije potvrđena ali vrlo vjerojatno će uskoro biti jer je Bjelogrlić ranije najavio da je seriju zamislio kao tri ciklusa.

Ako do treće sezone serije Senke nad Balkanom dođe možemo očekivati radnju krajem ‘30-ih godina u vrijeme potpisivanja Trojnog pakta i početak Drugog svjetskog rata.

Trailer druge sezone serije Senke nad Balkanom:

Similar Posts