Marvel najavio dvije nove igrane serije za Hulu!

Marvel najavio dvije nove igrane serije za Hulu!

Partnerstvo između Marvel Television i Hulu se nastavlja proširivati, a sada će zahvaljujući tome, jedan od najdražih stripovskih likova naći put na male ekrane. Upravo je objavljeno da je Hulu naručio Ghost Rider seriju, koja treba izaći 2020. godine.

Marvel TV će producirati seriju u suradnji s ABC Signature Studios, dok će Jeph Loeb, šef Marvel Television, biti izvršni producent. Baš kao serija Agents of SHIELD, ova Ghost Rider serija će se fokusirati na novu verziju Ghost Ridera, Robbie Reyesa, a ne na Johnny Blazea. Ingrid Escajeda će biti showrunnerica serije, a zajedno s Paulom Zbyszewskijem će biti izvršni producent Ghost Rider serije.

Marvel najavio dvije nove igrane serije za Hulu!

Osim Ghost Rider serije, Marvel i Hulu donose u život Hellstrom TV seriju, pravljenu prema likovima Daimon i Satana Hellstrom iz stripova. Ovaj brat i sestra duo ima ‘kompliciranu dinamiku’ i oni su djeca serijskog ubojice. serija prati njih dvoje dok hvataju ljude koji teroriziraju čovječanstvo.

Hellstrom likovi će se po prvi puta pojaviti na ekranima, tako da je moguće da nas serija odvede i bilo kojem smjeru u očima fanova. Ghost Rider, međutim, nalazi se u potpuno drugačijim okolnostima. Robbie Reyes se već pojavio u seriji Agents of SHIELD, glumio ga je Gabriel Luna, te je vrlo brzo postao omiljen lik kod fanova. Nepoznato je hoće li ova Ghost Rider serija vratiti Lunu ili ne, ali Marvelovi fanovi će se sigurno nadati da hoće.

Marvel najavio dvije nove igrane serije za Hulu!

Ove nove serije su dio partnerstva između Marvel TV i Hulu, koje samo raste od kada je Disney kupio i postao vodeći dioničar ove streaming platforme. Marvel’s Runaways ide u svoju treću sezonu na Hulu, a ova streaming platforma također radi na animiranim serijama Howard the Duck, M.O.D.O.K., Hit-Monkey i Tigra and the Dazzler.

Jako nas raduje ovakav rasplet događaja, pogotovo se radujemo Ghost Rider seriji, međutim nisu samo to dobre vijesti. Iako to nigdje nije službeno potvrđeno, kako neki koji prate stripove vjerojatno znaju, Ghost Rider je poprilično ipak lik, kao i njegove priče i dijela. Što znači da je pravi materijal za R-Rated seriju, odnosno u svijetu serija to se naziva TV-MA. Ne vidim drugi razlog zašto bi pravili seriju za Hulu, a new svoju Disney+ platformu, osim zato da je prave za odrasle, odnosno brutalnu. Držimo fige.

U nastavku pogledajte zašto fanovi žele vidjeti Gabriela Lunu ponovno u ulozi Ghost Ridera

Druge je zanimalo i ovo...