'Justice League': Jason Momoa otkrio novu sliku u kojoj Aquaman probada Steppenwolfa

‘Justice League’: Jason Momoa otkrio novu sliku u kojoj Aquaman probada Steppenwolfa

Na svom službenom Instagram profilu, Jason Momoa je podijelio crno bijelu sliku sebe kao Aquamana kako probada Steppenwolfa kroz prsa tijekom filmskog klimaksa. U pozadini također možete vidjeti Gal Gadot kao Wonder Woman kako stoji i sa strahopoštovanjem gleda kako se odvija ovaj događaj. Što ovu objavu čini još uzbudljivijom nekim fanovima DC proširenog svemira filmova i ‘pravog’ Justice League filma je činjenica da je Jason Momoa napisao #releasethesnydercut.

Ispod možete vidjeti sliku iza kulisa Justice League filma koju je Jason Momoa objavio na svom službenom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#releasethesyndercut ??aloha j

Objavu dijeli Jason Momoa (@prideofgypsies)

Jason Momoa konstantno obavještava DCEU fanove o Zack Snyderovom rezu Justice League filma i hoće li ili ne biti objavljen kako bi fanovi mogli uživati. Jason Momoa je jedan od najglasnijih zagovornika Justice Leaguea redatelja Zacka Snydera i čak tvrdi da je vidio redateljev originalni rez filma i naglasio da su vizualni efekti tog reza čak znatno više završeni nego bi neki očekivali.

Zack Snyder je napustio redateljsku stolicu Justice Leaguea nekoliko mjeseci prije nego što je film došao u kina nakon smrti njegove kćeri. Avengers redatelj Joss Whedon je preuzeo kako bi nadgledao ponovna snimanja i post-produkciju na Justice League, što je završilo uglavnom lošim ili podijeljenim kritikama fanova Zack Snyderovih Man of Steel i Batman v Superman: Dawn of Justice, s većim brojem kritika upućenih zlikovcu Steppenwolfu.

Hoće li ili ne Zack Snyderov rez Justice Leaguea ikada biti objavljen publici ne znamo, ali Jason Momoa ostaje strastven zbog svog lika Aquamana i ostaje zadužen za priliku koju mu je Zack Snyder dao da igra kralja Atlantide u DCEU.

Similar Posts