Benedict Wong priča o tome kojeg bi negativca volio vidjeti u Doctor Strange 2

Benedict Wong priča o tome kojeg bi negativca volio vidjeti u Doctor Strange 2

I dok vi možda znate Benedicta Wonga najbolje kao Wonga, pomoćnika i slugu Doctora Strangea u MCU, on se zapravo pojavljuje posvuda posljednjih nekoliko godina, glumeći Kublai Kahna u Netflixovoj seriji Marco Polo ili pojavljivanje u The Martian uz Matta Damona. Ovog tjedna, Wonga možemo vidjeti u Gemini Man uz Willa Smitha u duplim ulogama, Clive Owena i Mary Elizabeth Winstead. U filmu, Will Smith glumi Henryja Brogana, elitnog ubojicu, koga iznenada napada i progoni misteriozni mladi operativac koji može predvidjeti svaki njegov potez dok Wong glumi njegovog bivšeg kolegu i komično olakšanje, Barona.

Comicbook.com je nedavno sjeo za stol s Wongom na premijeri filma Gemini Man, a jedno od stvari o kojima su ga pitali je vrlo iščekivani Marvelov film Dr. Strange in the Multiverse of Madness. Očigledno, Wong nije smio otkrivati ništa o filmu, ali oni su ga upitali za kojeg se negativca nada da će se pojaviti u Doctor Strange 2, na što je Wong rekao sljedeće:

“Da budem iskren, ja zapravo ne znam… Ja mislim da je tamo Nightmare, zar ne? Ja ne znam tako puno da budem iskren, ja ću samo dopustiti da se pojavi. Što god se dogodilo, samo dopuštam da se to dogodi.”

Benedict Wong priča o tome kojeg bi negativca volio vidjeti u Doctor Strange 2

I dok Wong nije želio proširiti svoje znanje o Dr. Strange stripovskom negativcu, on nije u krivu što se tiče Nightmarea. Postoji dosta glasina da će Dr. Strange in the Multiverse of Madness biti prvi film Marvelovog Filmskog Svemira koji će uvesti horor elemente u MCU, nešto što još nismo imali prilike vidjeti. Ako je to slučaj, onda je Nightmare savršeni negativac za film, kojeg je podržao redatelj Scott Derrickson koji je čak otvoreno rekao da bi on volio uvesti u Doctor Strange nastavak i Nightmarea i Dream Dimension. To su odlične vijesti za fanove jer je Nightmare već dugo vremena omiljeni negativac Doctora Strangea i fanovi se nadaju da će ga uskoro imati prilike vidjeti u MCU.

Similar Posts