Evo kako kuća iz Home Alone filma izgleda sada

Evo kako kuća iz Home Alone filma izgleda sada

U ovo vrijeme svake godine, filmovi iz Home Alone franšize su na svim TV programima. U isto to vrijeme, fanovi pojure prema kući u kojoj je Kevin ostao Sam kod Kuće. WGN je nedavno pokrenuo novu priču o ovoj prigradskoj kući, pružajući fanovima ažurirani pogled na to kako kuća izgleda danas, gotovo 30 godina kasnije.

U ovom šesto minutnom izvještaju, WGNova Julie Unruh razgovara sa stanovnicima Winnetke Joanie i Herb White, koji žive na gradskoj Aveniji Lincoln – odmah preko ulice od nevjerojatne kuće iz filma Home Alone. Kada je film tada započeo s produkcijom, Herb je odlučio nabaviti kameru za bilježenje događaja oko seta, po 30 sekundi. Možete vidjeti većinu snimaka koje je snimio u izvještaju, te glavne zvijezde filma Macaulay Culkin, Joe Pesci i Daniel Stern koji snimaju njihove razne scene za Home Alone film. Ako ste dugogodišnji obožavatelj filma, sigurno ćete odmah prepoznati snimke iza kulisa iz nekoliko glavnih trenutaka filma.

“Bilo je to samo snimiti događaj u susjedstvu u to vrijeme,” kaže Herb o svom epskom kućnom videu.

Oni koji trenutno posjeduju kuću nisu se željeli pojaviti na ekranu u WGN izvješću, a prema izvještaju, nemaju nikakvog interesa biti dio priča koji okružuju kuću i brend koji je Home Alone postao. Otkad se pojavila u filmu, oko kuće je postavljena crna ograda od kovanog željeza, čime se obožavatelji drže dalje od njezinih ukućana.

Filmove je u to vrijeme snimao 20th Century Fox, a sada je Home Alone franšiza u posjedu Disneyja. Oni su baš nedavno najavili njezin mogući reboot, s Archie Yates (Jojo Rabbit) u glavnoj ulozi. Očekuje se da će to biti potpuno novi pogled na priču i likove.

Similar Posts