Pravila nagradnog natječaja ‘Pacific Rim: Uprising’

Link na natječaj
Članak 1. – Priređivač
Priređivač nagradnog natječaja je Svijet Filma u suradnji s CINEPLEXX HR.
Članak 2. – Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja.
Naziv nagradnog natječaja je “Pacific Rim: Uprising”. Nagradni natječaj održat će se od 20.03. do 23.03.2018 na Facebook i Instagram stranici Svijet Filma.

Članak 3. – Svrha nagradnog natječaja.

 

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima i promidžba filma “Pacific Rim: Uprising”

Članak 4. – Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je lajkati Facebook ili Instagram stranicu Svijet Filma, lajkati članak za nagradnu igru ‘Pacific Rim: Uprising’ na Facebook i/ili Instagram, te u komentarima napisati koga bi poveli sa sobom u kino.
Nakon objave pobjednika potrebno je od istih da se jave putem poruke našoj Facebook ili Instagram stranici ili na mail [email protected], kako bi vam mogli uručiti nagrade, podaci koje trebamo: ime i prezime, te u kojem kinu želite pogledati projekciju, Cineplexx u Zagrebu ili u Splitu.
U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim djelatnika Svijet Filma i njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom u nagradnom natječaju odnosno jednim odgovorom u komentar ispod objave s nagradnim pitanjem. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.
Članak 5. – Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira.
Odabiri dobitnika nagrada obavit će se 23.03.2018. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.
Članak 6. – Objava rezultata nagradnog natječaja.
Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Svijet Film Facebook i Instagram stranici najkasnije 23.03.2018.
Objava će se vršiti putem komentara na nagradnom postu, a uključivat će vaše ime i prezime ili nadimak na društvenoj mreži
Članak 7. – Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja
Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 20.03.2018. na Facebook i Instagram stranici Svijet Filma.
Članak 8. – Pravila nagradnog natječaja
Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja.
Članak 9. – Mogućnost prekida nagradnog natječaja
Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile.
Svijet Filma
*Svijet Film poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za preuzimanje nagrada. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime ili vaš nadimak na društvenim mrežama (Facebook ili Instagram) u komentarima članka. 
** Tvrtka Facebook Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem koji priređuje Svijet Film.

Similar Posts