Recenzija: Submergence (2017)

Pogledali smo romantični, triler, drama film, s James McAvoy i Alicia Vikander u glavnim ulogama, Submergence. Našu recenziju filma Submergence pročitajte u članku. 

Žanr filma:

Drama, romantika, triler

Redatelj:

Wim Wenders

Scenarist:

Erin Dignam, J.M. Ledgard

Glumci:

James McAvoy, Alicia Vikander, Alexander Siddig

Radnje ukratko:

U sobi bez prozora na istočnim plažama Afrike, Engleza James More, zarobili su džihadski borci. Tisuću milja dalje u Grenlandskom moru, Danielle Flinders priprema se za ronjenje u podvodnu platformu na dnu oceana. U svojim zarobljeništvima oni se prisjećaju Božića od prošle godine, gdje je slučajni susret na plaži u Francuskoj doveo do intenzivne i trajne romantike.

Submergence je Američki romantični, drama, triler film, redatelja Wim Wenders, a scenarista Erin Dignam i J.M. Ledgard. Zvijezde filma su James McAvoy, Alicia Vikander i Alexander Siddig.

Submergence počinje kao jedan vrlo dobar romantični film, sa zaista odličnim filmskim parom, Alicia Vikander i James McAvoy, između kojih se vrlo brzo stvori jedna odlična kemija i prava je šteta što nažalost ubrzo film krene u jednom potpuno drugom i ne tako zanimljivom smjeru. Ostatak filma njih dvoje su razdvojeni, a radi se o njegovom i njezinom poslu, dok se kraj filma vidi već nakon nekih 15, 20 minuta.

Nema se tu puno više što reći o filmu, osim što je potratio potencijal dvoje odličnih glumaca, koji su u vrlo kratkom vremenu uspjeli stvoriti jednu vezu, koja se zaista i u daljnjim dijelovima filma, gdje su bili odvojeni, osjetila. Šteta jer bi ih rado gledao u nekom kvalitetnom romantičnom filmu.

Sve u svemu može se pogledati, nekome tko voli romantične drama filmove možda bude i dobar, ipak, nakon odličnog starta, mene je pomalo razočarao.

Druge je zanimalo i ovo...